Cafede Beleşe Oturmak,Mılletı Röntgenlemek...
-
hocam bir ara çok sık ınternet cafelere takıldım aq baktım olacağı yok sureklı para gıdıyor sonunda buldum yolunu hocam ben handy cafe de denedım dıgerlerı ıcın garantı veremem gectım kalıte bır yere ındırdım handy cafe yı ıstedıgım gıbı acılıs verdım bılgısayarı kapattım ekran goruntusu ıle mılletın ne yaptıgına baktım ve en guzel yerıde su yarım saat falan oldu mu sureyı dondur dıye bır komut var ona basıp sureyı dondurdum fıstık gıbı calısıyor ben cok ekmegını yedım tavsıye ederım
-
sen çok ekmek yedin ama int kafe sahibide ekmek yiyecek o işten yani adam sizlere interneti sunmuş sen kötüye kullanmışsın valla ben int kafe sahibi olacam birisini bu şekilde yakalayacam onu uzaya fırlatırım yani
-
hocam işte muhım nokta o adam nerden yakalayacak aq sureyı dondurup basıp programı gecmısı cartu curtu sılıyorum adam yakalasa bıle ben ne bıleyım aq handycafe sorun yaptı herhalde deyıp yırtıyordum adam kanıtlayamazkı hocam ogrencı adamız ne yapalım yanı ::D:D:D:d
-
doğrusun paşam sende haklisin çok para aliyorlar saatine be
-
1.5 milyon olmuş saati aq kım verecek ona o kadar parayı hele 2 mılyon yapacaklarmış en kısa sürede aq daha ne yapacaksınız(bu tabıkı bızım buradakı fıyatlar sızın oradakı kazığın boyunu bılemeyeceğim)
-
bu proğramı öğrendiğim ii oldu gelecekte lazım olabilir:D
-
ArkiYaN bunu yazdı:
-----------------------------
sen çok ekmek yedin ama int kafe sahibide ekmek yiyecek o işten yani adam sizlere interneti sunmuş sen kötüye kullanmışsın valla ben int kafe sahibi olacam birisini bu şekilde yakalayacam onu uzaya fırlatırım yani
-----------------------------
abi uzay nedemek :D Evrenin diğer uCUna firlatırım -
vay amk. millet valla yolunu bulmuş herşeyin bi antisini çıkarıyolar :P
-
bende internet cafede çalısıyorum senin gibiler yüzünden bugün 2 kişi işten çıkartıldı neymiş masa açıkmiş ana maiknada kapalı görünüyomuş :@
Toplam Hit: 1112 Toplam Mesaj: 9