Cafelavia :(
-
-
püh o siteyi ben hackleyeceksin inclusion açığı vardı etc ye giriliyordu CW ye döküman yazmıştın ondan mı yaraarlandınız
-
-
by entrika inclusion açığı dıyorsunuz bu açığı buraya yazarmısınız bızlerınde faydalanalım değil mi???
saygılar dılıyorum...
-
Entrika CİX olmuş.hele vatan şarkısı manyaktı...
-
entrika bunu yazdı:
püh o siteyi ben hackleyeceksin inclusion açığı vardı etc ye giriliyordu CW ye döküman yazmıştın ondan mı yaraarlandınız
CW kim olm dünkü boklardan bişey mi öğrenicez onların yaşı kaç a.k saçma sapan ne konuşuyon mal mısın .. siparişmisin numulelikmisin salak heriF ..CW ye üyeliqim bile yok hiçbir zamanda olmadım Olmamda İlk Açıldıqı Günden Beri Tahribat ayım ve Hiçbir Zaman tahribat Hariçi Hiçbiyerde İşim Olmadı CW nin de a.k Bi daha forumlarda Şu a.k cenabet ismini anmayın siktirtmeyin belanızı bana ..
-
Remote Dioki :
CW kim olm dünkü boklardan bişey mi öğrenicez onların yaşı kaç a.k saçma sapan ne konuşuyon mal mısın .. siparişmisin numulelikmisin salak heriF ..CW ye üyeliqim bile yok hiçbir zamanda olmadım Olmamda İlk Açıldıqı Günden Beri Tahribat ayım ve Hiçbir Zaman tahribat Hariçi Hiçbiyerde İşim Olmadı CW nin de a.k Bi daha forumlarda Şu a.k cenabet ismini anmayın siktirtmeyin belanızı bana ..
ahuauhauhuha lan remote ne adamsın lan

-
HolyDemon bunu yazdı:
Remote Dioki :
ahuauhauhuha lan remote ne adamsın lan

Ne Far Len Piskopos :P Gel Msn ye Canım Kardeşim ;) -
zumsuk bunu yazdı:
entrika bunu yazdı:bende burayı css çekme açığyla hackledim
sakın damarsilver yawaşakta esinlenilip ondan hacklenmesin.O döküman yazdı bi baktım site gitmiş.
Millete Laf yetiştirme ya bırak boş boş konuşuyor . ;) -
götünüze sokun sitelerinizi