Çağlayan Adliye Sarayı İnşaatı
-
Arkadaşlar slm herkese, bir sorunumu sizlerle paylaşmak istiyorum. Aslında sade ben değil bir çok kişinin problemi bu. Şimdi bildiğiniz üzere çağlayanda bayağı büyük(Avrupanın 2.) adliye sarayını yapıyolar uzun zamandır. Buranın inşaatı artık orda yaşayan insanlara (bende) çok pislik çıkarmaya başladı.
Şöle ki altda ki resimde evden okula gitmek için metrobüs durağına yürümek zorundayım ve o altı çizili iğrenç yolda toz yuta yuta durağa gidiyorum. Yani bu firma(varyap) eğer akşamları o pislettikleri yola su dökseler sabahları işine okuluna giden insanlar o pisliği çekmek zorunda kalmıycaklar. Ee malum inşaatın bitmesinede daha çok var. Bu sıkıntımızı hangi yetli merceğe bildirsem çözücü bir yaklaşım sergilerler ??

-
Tek isim İstanbul büyükşehir belediye başkanı başkasıyla uğraşma boşa vaktin gider...
-
adliye sarayı=mahkeme
mahkeme=karar mercii
hakim=kararveren (mahkemenin başı)
davacı (sen) - davalı (adliye sarayı -> mercii (mahkeme) - yetkili(hakim)
bu 4 lemeye göre işin zor gibi
ama kolayı var bul bi yerden bi haberci(bi telle atlatlar gelirler) astım oldum bu yüzden de ertesi güne kalmaz temizlenir
-
Lostok bunu yazdı:
-----------------------------
adliye sarayı=mahkeme
mahkeme=karar mercii
ama kolayı var bul bi yerden bi haberci(bi telle atlatlar gelirler) astım oldum bu yüzden de ertesi güne kalmaz temizlenir
-----------------------------adamlar daha adliyeyi bitirmeden haklarımıza gasp ettiler resmen :D
-
Lostok bunu yazdı:
-----------------------------
adliye sarayı=mahkeme
mahkeme=karar mercii
-----------------------------adamın işi adliye sarayıyla değil inşaatın pisliğiyle.