Çağrı Merkezi-Nde Çalışmak (.Çağırdılarda)
-
bir bankanın çağrı merkezinden iş için çağırdılar
ben myo mezunuyum son zamanlarda öyle neten sağa sola iş başvurusu yapıyordum herhalde buna da yapmışım :) bugün telgeldi işte yarın gelin görüşelim diye siz ne dersiniz yani çalışma saatleri maaşı ve diğer hakları nasıldır (gidip bize soracağına görüşün demeyin:)çalışmış arkadaşlar varsa az da olsa bilgisini alayım dedim eğer uyduruksa hiç gitmeyeceğim )
-
iyide hacı gidip görüşmeden anlayamazsın ki. +
işe ihtiyacın varsa kesin gitmelisin. böyle şuna gideyim buna gitmeyim dersen işsiz kalırsın. biyerden başlamalısın.
meslek yüksek okulu mezunuysan gider telefonla başlarsın kendini geliştirirsin başka alanlara geçebilirsin. iyi düşün. dışarda işsiz çok..
-
Bak Arkadaşım Bende 7 Aydır İşsizim. Normalde Muhasebeciyim.
Bende Bankalara Başvurdum, Yazılı Sınavları Verdim Fakat Hepsinde de; Son mülakat Aşamasında Elendim. Artık Yaşdan Ötürü Şansımda Tükendi. ( 27 den Gün Alanları Almıyorlar. )
Sen Git Görüşmeye, Stres Dışında İyidir.
Büyük İhtimalde Vardiyalı Çalışırsın, Yapacağın İşe Göre Eğitimden Geçersin.
Eline Sanırım Net 900-1.250 YTL Geçer. İsterlerse 600 YTL Versinler.
Bence Kaçırma. En Kötü İhtimalle Burayı Basamak Olarak Kullan.
Banka İçi Sınavlarda Öncelik Kendi Çalışanlarıdır.
Hemen Git, Bekleme, Bu İşsizlikte Manyakmısın...?
-
genelde cagri merkezlerinde arayandan kufur yersin, kar$ilik da veremezsin yutar gidersin. embesillerle ugrasirsin.
eger cok yogunsa, ki bankanin cagri merkezi yogundur, butun gun konu$ursun.
yemek molasi, sigara molasi en fazla 15dk olur.
ama sabirliysan, insanlarla diyalogun iyiyse yapilmayacak i$ degil.
benim gordugum cagri merkezleri boyle.
-
İyi para veriyorlardır ama bankanın yaptığı denyoluklarda sinirli müşteri gelip sana çatacaktır eminim. İki de bir bana yetkiliyi bağla bıdı bıdı bıdı... Hatta tehdit bile edecektir bilmem kaç yıldır bankanızı kullanıyorum paramı çekerim bi kuruş bile bırakmam diye işte o zamanlar ne yapacağını şaşırabilirsin bunun dışında iyi iş yaa..
-
YaSevYaTerket_CoM bunu yazdı:
-----------------------------Bak Arkadaşım Bende 7 Aydır İşsizim. Normalde Muhasebeciyim.
Bende Bankalara Başvurdum, Yazılı Sınavları Verdim Fakat Hepsinde de; Son mülakat Aşamasında Elendim. Artık Yaşdan Ötürü Şansımda Tükendi. ( 27 den Gün Alanları Almıyorlar. )
Sen Git Görüşmeye, Stres Dışında İyidir.
Büyük İhtimalde Vardiyalı Çalışırsın, Yapacağın İşe Göre Eğitimden Geçersin.
Eline Sanırım Net 900-1.250 YTL Geçer. İsterlerse 600 YTL Versinler.
Bence Kaçırma. En Kötü İhtimalle Burayı Basamak Olarak Kullan.
Banka İçi Sınavlarda Öncelik Kendi Çalışanlarıdır.
Hemen Git, Bekleme, Bu İşsizlikte Manyakmısın...?
-----------------------------hocam benim işim olduğu için şu an biraz rahatım :) o yüzden burnum büyüdü yani :)bende diyorum kendi alanım değil bir şey değil buna bana bir şey katmaz ama diyorum olm bannka işi oturursun koltuğunda fıstık gibi teele bak filan hem iyi maaş verirler git görüş sonra diyorum kendi mesleğinle alakalı iş bul bari referans olsun ileride bu işi herkes yapar :S:S kafam karıştı kısaca