Çağrı Sistemli İş Yeri
-
slm arkadaşlar şimdi 500 tane abonesi olan su bayisi var ve biz bunu millet telefon açıp şu koda su gönderin olayını bitirmek istiyoruz sadece çağrı yapcaklar numaraya ve kod numarası çıkcak ekranda ben biraz araştırma yaptım bilgisayara bağlanan kablolu telefonlar var telefon defteri için yazılım felan yapmışlar ama pahalı 400 tl felan bize ucuz lazım 600 kişi kaydettsin yeter yardımlarınızı bekliyorum...
-
Telefon kablosunu fax modem üzerinden telefona bağlarsan, birde bununla ilgili bir yazılım bulursan, özellikle eskden bu tarz programlar var idi,
calleridden tesbit edip bulabilirsin...
Ama siz eskide kalmışsınız bizim su bayisine telefonu çaldırıp kapıyosun eve su getiriyolar :)
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------evet aynen bende 10 yıldır aynı sucudan su aldığım için bir çağrı yapıyorum 15 dakika sonra su evimde :D
-
Evet arkadaşlar aslında bu konuyu bende merak ediyorum , nasıl donanımlar almalıyız ve hangi yollarla programlamalıyız bu sistemi.Arkadaşında dediği gibi
bu sisteme uygun telefon ve yanında galiba bilgisayarla iletişime geçebilcek ve programlanabilri api leri olan cihaz olması lazım.Bu konuda bilgiye sahip olan
arkadaşlar bişeler yazıp bize aydınlatırsa bende çok memnun olurum.
-
bu işe ben yeni başladığım için burayı öyle bir sisteme geçirmek istiyorum şimdi faks modeme bağladık diyelim telefon hattını splinter ile böldük sadece yazılım kaldı bu sistemi bilen biri varsa ve elindeki yazılımı bizle paylaşırsa sevinirim....
-
reneden o sucunun telefonunu alıp sucuyu arayın size söyleyecektir
edit:sonrada buraya yazın bizde bilek
-
0312 279 21 66
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
0312 279 21 66
-----------------------------0312 279 20 00 buda sabah arıyosun akşam 8 de getiriyo :D demekki neymiş bol sıfır = hizmet sıfır sıfırlar birbirini götürür bol hizmet :| numaraya kanmamak lazım..