Çakma Sony
-
arkadaştan kameralı sony :) mp3 mp4 player aldım bi günlüğüne ve şansa bakın bozuldu.makina açılmıyor ,bilgisayara takınca görmüyor ve en kötüsü başkasının.acaba sorun yazılım mıdır donanım mıdır ? yaptırsak kaç lira tutabilir? alete hiç bi fiziksel darbe uygulanmadı usb ye taktım çıkardım açılmadı bi daha
-
zokoronuın taşınabilir harddisk sorunu konusundaki yorumuna bak derim..
-
walla ipod nano olsa reset at diyeceğim o özelliği var reset atınca düzeliyor ama sonyde öyle bir özellik varmı bilmiyorum.
-
kiliste çakma mp4 60 ytl işin içinden çıkamazsan yenisini göndeririz..
-
coLin bunu yazdı:
-----------------------------
walla ipod nano olsa reset at diyeceğim o özelliği var reset atınca düzeliyor ama sonyde öyle bir özellik varmı bilmiyorum.
-----------------------------reset düğmesi var ama işe yaramıyor
-
gladio çocuk 45 almış sati 30 versem bi de yemek ısmarlasam sorun hallolur önemli değil ama para gitmemesi lazım :)
head zokoronun yorumuna baktım da bunun öle bi durumu olduğunu sanmıyorum bilgisayarın tanıması değil sadece alet de çalışmıyo
-
Sen gene resetle uğraş varmış hazır o özelliği bende çok uğraşmıştım hatta servise göndericektim biraz kastım reset olayını açılmıştı.
-
neyse saolun arkadaşlar yarın bi elektronikçiye gösterem olmassa benim zeni vercem yerine :)
Toplam Hit: 1124 Toplam Mesaj: 8