folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Çalar Saat Programı (İstek)

Çalar Saat Programı (İstek)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    ya bir çalar saat programı arıyorum bilgisayar kapalı olunca açsın istediğim müziği çalsın. varmıdır bole bisi kapatanı vardı açanı arıyorum şimdi. sağol.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

bi ara yine açıldı böle bişi  yoktu sanırsam

ya da vardıda baya  çetrefilliydi yapması  bi kaç  ayar  gerekıordu..

öle hatırlıom

yada yanlış hatırlıom

bilmıom aq

matematik24.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    andidit
    andidit's avatar
    Erkek

Ben açmıstım daha once  hocam kısaca soyle anlatayım

Program yardımı ıle olması cok zor yanı mevcut donanımla nadıren bulunan bazı anakartlar desteklıyor bunu bı bak sen bıosuna yınede 

ek olarak takılacak basıt bır role devresıyle yapmıstık bız. senın kı daha farklı  rene telefon santraline baglamıstı mesela :)

bak bırde mc gayver gbi bişi yapalırısın   elıne eskı kadranlı bır saat al on camını  sok pc nın power dugmesının kablolarını sok ve ıkı kablodan bırısnı akrebe bırısını yelkovana yapıstır. tabı saat calısır olmalı.:) sonra ayarla saatı.  atıyorum bır saat sonra akrep le yelkovan ust uste gelınce bırbırıne degecek ve dolayısıyla tetiklıcek ve pcin acılacak :) ıstedıgın muzıgı acma olayınıda zamanlanmıs gorevlerden yapablırısın gıbıme gelıyor ....rast gele  :)

Boynumuz yiğit boynu, bükerse sevda büker.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By-alper
    By-alper's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sayın hojaaa sen şöle yap istersen

anakartın tetiklendiği ledi birtane analog saaat al onun zembereğine swici bağla... saatide kur  gerisini saat yapar :):)

windowsun açılışınada kahtalı hamido dan mp3 atarsın ooohh ohhhh ..?  :):)

Hiç Hata yapmamış bir insan, Yeni bir şey denememiş demektir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By-alper
    By-alper's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    andidit bunu yazdı:
    -----------------------------

Ben açmıstım daha once  hocam kısaca soyle anlatayım

Program yardımı ıle olması cok zor yanı mevcut donanımla nadıren bulunan bazı anakartlar desteklıyor bunu bı bak sen bıosuna yınede 

ek olarak takılacak basıt bır role devresıyle yapmıstık bız. senın kı daha farklı  rene telefon santraline baglamıstı mesela :)

bak bırde mc gayver gbi bişi yapalırısın   elıne eskı kadranlı bır saat al on camını  sok pc nın power dugmesının kablolarını sok ve ıkı kablodan bırısnı akrebe bırısını yelkovana yapıstır. tabı saat calısır olmalı.:) sonra ayarla saatı.  atıyorum bır saat sonra akrep le yelkovan ust uste gelınce bırbırıne degecek ve dolayısıyla tetiklıcek ve pcin acılacak :) ıstedıgın muzıgı acma olayınıda zamanlanmıs gorevlerden yapablırısın gıbıme gelıyor ....rast gele  :)

-----------------------------

Hoja bu makina  1 saaat sonra geri kapanırr :):)

Hiç Hata yapmamış bir insan, Yeni bir şey denememiş demektir.
Toplam Hit: 3379 Toplam Mesaj: 5