Calc.Exe Delirecem!!!!
-
Hiç bi sorun yoktu.Bi hesap yapmak için hesap makinesini açtım windowsun.ulan pc res atınca baktım sürü gibi calc.exe açılıyo lan dedim windowsdaki calc.exe yi sileyim sildim.gene geri geliyo.msconfig e baktım.yok.adware la tarattım bişler buldu nese sildim.halen aynı bilgisayar açılınca deli gibi hesap makineside açılıyo.format atmaktda istemiyorum o kdr güncelleme yaptım.bi yardımı dokunacak biri varsa inşşlllhhh :Ç)
-
sistemi hesap makinesini acmadan önceki bi tarihe at ve bidaha hesap makinesini acma :) intden baska bi hesap makinesi indir onu kullan ne bilim :)
-
ulan bu windows ne garip işletim sistemi yaw sorun çıkıyo neden çıkıtğını da anlayamıyon
-
sistem geri yükleme :D
format başka bişi yapmayıı bilmem :D
-
sistem geri yükleme yap.Ondan sonra denetim masasından sistem geri yüklemeyi kapat.Bu işlem tüm geri yükleme noktalarını ve işlemlerini siler.Sonra sistem geri yüklemeyi geri aç.Ve temiz bir geri yükleme noktası oluştur.Sonrası zaten kendiliğinden gelmektedir.
-
regedite gir
hkey_localmachine/software/microsoft/windows/current version/run/ da calc varsa onu sil yoksa hhkey_currentuser/software/microsoft/windows/current version/run u falan dene yada ctrl+f yapıp arat reg editte calc.exe die
-
...... ben böle şeyi.sistem geri yükleme kapalı zten.onu geçtim.regeditten sildim calc.exe yi şimdikinden daha fzla açmaya başladı atıcam pc yi balkondan çılıdıracam olmuyoooooooooooooooooooooo:S:S
Toplam Hit: 2232 Toplam Mesaj: 7