Calc.Exe Delirecem!!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    Hiç bi sorun yoktu.Bi hesap yapmak için hesap makinesini açtım windowsun.ulan pc res atınca baktım sürü gibi calc.exe açılıyo lan dedim windowsdaki calc.exe yi sileyim sildim.gene geri geliyo.msconfig e baktım.yok.adware la tarattım bişler buldu nese sildim.halen aynı bilgisayar açılınca deli gibi hesap makineside açılıyo.format atmaktda istemiyorum o kdr güncelleme yaptım.bi yardımı dokunacak biri varsa inşşlllhhh :Ç)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanchh
    kivanchh's avatar
    Erkek
    sistemi hesap makinesini acmadan önceki bi tarihe at ve bidaha hesap makinesini acma :) intden baska bi hesap makinesi indir onu kullan ne bilim :)

(Forum, Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek
    ulan bu windows ne garip işletim sistemi yaw sorun çıkıyo neden çıkıtğını da anlayamıyon
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilmiom
    bilmiom's avatar
    Erkek

sistem geri yükleme :D

format başka bişi yapmayıı bilmem :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek
    sistem geri yükleme yap.Ondan sonra denetim masasından sistem geri yüklemeyi kapat.Bu işlem tüm geri yükleme noktalarını ve işlemlerini siler.Sonra sistem geri yüklemeyi geri aç.Ve temiz bir geri yükleme noktası oluştur.Sonrası zaten kendiliğinden gelmektedir.

Bilgisayar Yazılım & Donanım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

regedite gir

hkey_localmachine/software/microsoft/windows/current version/run/ da  calc varsa onu sil yoksa hhkey_currentuser/software/microsoft/windows/current version/run u falan dene yada ctrl+f yapıp arat reg editte calc.exe die

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    ...... ben böle şeyi.sistem geri yükleme kapalı zten.onu geçtim.regeditten sildim calc.exe yi şimdikinden daha fzla açmaya başladı atıcam pc yi balkondan çılıdıracam olmuyoooooooooooooooooooooo:S:S
Toplam Hit: 2232 Toplam Mesaj: 7