Çalınan Msn Yi Geri Alma !!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saiLoRa
    saiLoRa's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar bir tane msn açtım kişileri ekledim 1 hafta kullandım sonra arkadaş ben knight oynarken yazmış senin msn yi alırım falan diye msn de açıktı oyundan çıktım baktım msn oturum kapanmış tekrar açmaya çalıştım açılmadı fake falan göndermedi ya da ne bilim dosya falan bir şeye tıklamadım trojen gönderebileceğini sanmıyorum sp2 kullanıyorum ve ağ paylaşım açık değil. Forumay da gördüm profil bilgilerinden geri msn alınıyormuş böle bişe var mı?İlgilendiğiniz için tşkrler

ЅДGΘρД ҚΑζМ℮Я
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Forumu ara var forumda

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaRaMaZ
    YaRaMaZ's avatar
    Erkek

e-mail gonderiyormussun güye musteri hizmetlerine , dogru bilgilerini verirsen

sana yeni paswoord yolluyorlarmis  :) ama ben daha hiç alani duymadim..

the one and only yaramaz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    saiLoRa bunu yazdı:
    -----------------------------
    Arkadaşlar bir tane msn açtım kişileri ekledim 1 hafta kullandım sonra arkadaş ben knight oynarken yazmış senin msn yi alırım falan diye msn de açıktı oyundan çıktım baktım msn oturum kapanmış tekrar açmaya çalıştım açılmadı fake falan göndermedi ya da ne bilim dosya falan bir şeye tıklamadım trojen gönderebileceğini sanmıyorum sp2 kullanıyorum ve ağ paylaşım açık değil. Forumay da gördüm profil bilgilerinden geri msn alınıyormuş böle bişe var mı?İlgilendiğiniz için tşkrler
    ne oldu aq knigh oynarken msn alacam dedi aldı.Buna inanmam için arkadasının doğa üstü güçlere sahip olması gerekiyo.Ne güzel de demişsin palasım açık değil fake  yemedim trojen yok e nasıl aldı bu adam o zaman.Söyle arkadasına bizim msn leride alsın.Senin şifreni biliyodur veya gizili sorunu tahmin etmiştir başka çıkar yolu yok.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Protesto
    Protesto's avatar
    Erkek

TorNaVida bunu yazdı:
    saiLoRa bunu yazdı:
    ne oldu aq knigh oynarken msn alacam dedi aldı.Buna inanmam için arkadasının doğa üstü güçlere sahip olması gerekiyo.Ne güzel de demişsin palasım açık değil fake  yemedim trojen yok e nasıl aldı bu adam o zaman.Söyle arkadasına bizim msn leride alsın.Senin şifreni biliyodur veya gizili sorunu tahmin etmiştir başka çıkar yolu yok.

tamamen katılıyorum ya şifreni biliyordur yada gizli sorunu tahmin etmiştir ...

eğer bunlarda değilde  arkadaşının olağanüstü güçleri varsa ilk msn si alınacak gönüllüde ben olabilirim

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bir
    Bir's avatar
    Erkek

eee asıl soru msn çalındığında nası geri alınır öle olmuş böle olmuş ama çalınmış !!
    aslında hazır konu açılmışken bunun bildiğim kadarıyla tek bi yolu var ıda hesap hizmetleri / hesap sıfırlama maili atmak ve size bi kaç soru sorup sonra şifre veriolar ve ben 2 kere denedim olmadı en son  sövdüm yolladımm cevp gelmedi acaba benmi yanlış mail hazırliom nası oluyo yada başka yolu varmı yada yazılacak maili tam olara bilen tr olarak tabi  varmı ????? saygılar

Tam otuz yıl sattim çalışmış ben durmuşum , gökyüzünden habersiz uçurtmauçurtmuşum!!!
Toplam Hit: 11797 Toplam Mesaj: 6