Çalışan Mac VM Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

Ufak bir ios uygulaması geliştirmem gerekiyor. Mac makinam olmadığı için sanal kullanmayı düşünüyorum ancak genelde mac vm'ler patlak oluyor.

Elinde çalıştığından emin olduğu mümkün olan en güncel sürüm Mac VM torrenti yapıştırabilecek varmıdır?

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo

hazir kurulu vm ware ile isini goremezsin hocam. islemci ile ilgili sikinti cikartiyor. iso indirip kendin kurman gerekli. 

Sanal makinede performans cok sorun ben gercek makineye kurmustum bu yuzden. hackintosh diye bir bakin istersen.

Bu arada IOS icin gelistirici lisansin var mi ? Xcode'u kurmakla bitmio lisans ister extradan

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akustikelektrik
    akustikelektrik's avatar
    Erkek

ben 4 farklı bilgisayarda denedim ve kullandım. İntel i5 işlemci ile rahat kullanabildim. Ancak yine zaman zaman çökmeler olabiliyor. Eğer işlemcin intel değilse bence hiç uğraşma zaten, çok çile çekip sonuca varamayabilirsin.

gerçi benim mavericks kullanmam gerektiği için çok sıkıntı yaşamış olabilirim bilmiyorum. Eve geçince bir bakayım link falan varsa gönderirim

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

http://www.tahribat.com/Forum-Os-X-Mavericks-Indirme-Istek-194743/

A
    nladıgım kadarıyla yardımcı olur ben kullandım hocam az buçuk 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    TeRRoR bunu yazdı

Ufak bir ios uygulaması geliştirmem gerekiyor. Mac makinam olmadığı için sanal kullanmayı düşünüyorum ancak genelde mac vm'ler patlak oluyor.

Elinde çalıştığından emin olduğu mümkün olan en güncel sürüm Mac VM torrenti yapıştırabilecek varmıdır?

istgersen macta deneyebilirim. 

Toplam Hit: 818 Toplam Mesaj: 5