Çalışan Uygulamalar Listesi
-
Sistemimde 60 GB SSD ,2 TB ayrı bir disk ve 1 TB harici diskim var .
Bilgisayarımda 4 adet kamera görüntü kaydeden DVR programı var Akınsoft cafe plus yüklü , Web filtre yüklü
Problemim :
Kasamıza 60 gb ssd taktık. SSD diskte 40 gb boş alanı var. İlk kurduğumuzda hersey güzel hareketleri seri aynı anda cd yazıp aynı anda convert yapıp aynı anda film izleyip aynı anda download yapıyordum hiçbir sorun kasma yoktu ,ama son bir kaç haftadır yavaşlık denemezde bir anda duraksıyor sistem , Herhangi bir tarayıcı açtığım zaman Firefox açmak cok zor bu yüzden kaldırdım bir anda işlemler dura dura çalışıyor video indirip aynı anda convert yapamıyorum Görev yöneticisini açtığım zaman işlemciyi ya da ram i zorlayan birşey yok .
Sistemimde ağırlık yapan birşey olmalı ama bir türlü bulamadım,ayrıntılı sistem takip eden bir program var mı ya da microsoftun bir eklentisi gibi yardımlarınızı bekliyorum
Şimdiden teşekkürler....... -
selam hocam
bende yaklasik 250 kamerali bi sistemin basindayim.
15 adet dvr var her birine 16 kamera bagli gecen aylarda 2 dvr i yeniledik.
bahsettigin olay bende de oldu. butun pc yi yenilettim (ram, ekran karti, main board,hdd,) banamisin demedi.
sora dvr dan olabilecegini dusundum ve teknisyen ile irtibata gectim. bi kac ayar verdi onlari yapinca duzeldi.
bendeki sorun tam olarak;
2 dvr daki goruntuleri canli izlerken veya kayit kontrol ederken kare kare atliyodu. o zaman bi kac ayar ile hallettik. fakat sonra kayidi eskisi kadar hizli izleyemiyorum.
eger kameralar dvr lara bagli ise dvr ayarlarina bak derim. yada dvr programi ayarlarina.
ama sanirim sorun ekran karti ile alakali olabilir.
-
Kasa daha yeni toplandı sayılır.
Evet ekran kartıda aklıma gelmedide değil ama ethernet portundan şüphe ediyorum ben asıl network kablosunu cıkarttığım zaman biraz toparlanıyor tarayıcı hızlı açılıyor.