Çalıştığım İş Hakkında Tavsiye İstiyorum
-
hocalar bilg.mühendisiyim c# bilmeme rağmen o an denk geldi progress programlama dilinde çalışmaya başladım 3 ay bitmek üzere c# ı cok seviyrm programlarken cok keyif alıyorm progress karışık bir dil bilmediğim için (ismini ilk defa duydum) burda ögrenmeye basladım .Şimdi sizce ben burdan cıkıp c# .net falan üzerine bi işe mi girmeliyim bide beni düşündüren hadi ögrendim progresi 1-2 sene tecrübe edindim sonra askere gitcem döndügümde aynı sirkete almama ihtimalleri var progress Türkiyede çok az kullanıyılyr .tekrar iş bulmam zor olacak onun üzerine c# ta bulmak istesem bu sefer de tecruben yok diyecekler .
Kafam çok karışık işte de çalışmam gerekiyor uzun süre işsiz kalamam sizce ne yapmalıyım?
-
c# tek gecerim hocam.
-
bende öyle ama karşıma bu iş cıkınca kendimde c# ta bişeyler yaparım diyordum hala diyorm bi kac projem var ama işte progressi bilmediğim için sürekli soru sormak zorunda kalıyorum doğal olarak nette hiç bilgi yk dogru duzgun dokuman yok cıksam burdan iş bulabilir miyim acaba
-
kajmerpac bunu yazdı:
-----------------------------bende öyle ama karşıma bu iş cıkınca kendimde c# ta bişeyler yaparım diyordum hala diyorm bi kac projem var ama işte progressi bilmediğim için sürekli soru sormak zorunda kalıyorum doğal olarak nette hiç bilgi yk dogru duzgun dokuman yok cıksam burdan iş bulabilir miyim acaba
-----------------------------
İş bulmadan işten cıkılmaz hocam önce yeni bi yer bul sonra cık. -
hocam nacizane tawsiyem insan sewmediği işte çalışamıyo yapamıyo sen bugün katlansan 2 ay sonra gene bu düşüncelere gireceksin çalışırken iş aramayı dene istediğin gibi olmadan da çıkma işinden en azından işsiz kalma korkun kalmaz
-
sagoln tavsiyelernz içinde işteyken iş aramak zoroluyor bide sözleşme imzladm acaba bişey cıkarmı ondan cıkarsam
-
daha önce acmıstım bu konuyu progress alanında calısıyorum ve sirket .nete geccez falan dedi ama gecmedi gececegini de sanmyrm.başka bi firmadan teklif aldım ücret burayla hemen hemen aynı ama .net c# ile çalışıyorlar atm pos makinası falan programlylarms sanırım büyük ihtimalle değiştircem işi ama sizce ne yapmalıyım 5 aydır calısıyorum burada yeni teklifte ücret artısı olmadı siz olsanız ne yapardınız
-
kajmerpac bunu yazdı:
-----------------------------daha önce acmıstım bu konuyu progress alanında calısıyorum ve sirket .nete geccez falan dedi ama gecmedi gececegini de sanmyrm.başka bi firmadan teklif aldım ücret burayla hemen hemen aynı ama .net c# ile çalışıyorlar atm pos makinası falan programlylarms sanırım büyük ihtimalle değiştircem işi ama sizce ne yapmalıyım 5 aydır calısıyorum burada yeni teklifte ücret artısı olmadı siz olsanız ne yapardınız
-----------------------------şuan çalıştığın yerde ne proğramlıyorusunuz
-
siyahbereli bunu yazdı:
-----------------------------kajmerpac bunu yazdı:
-----------------------------daha önce acmıstım bu konuyu progress alanında calısıyorum ve sirket .nete geccez falan dedi ama gecmedi gececegini de sanmyrm.başka bi firmadan teklif aldım ücret burayla hemen hemen aynı ama .net c# ile çalışıyorlar atm pos makinası falan programlylarms sanırım büyük ihtimalle değiştircem işi ama sizce ne yapmalıyım 5 aydır calısıyorum burada yeni teklifte ücret artısı olmadı siz olsanız ne yapardınız
-----------------------------şuan çalıştığın yerde ne proğramlıyorusunuz
-----------------------------progressin kendi programlama dilini kullanıyoruz