Çalıştır Komutları Açıldığı Gibi Kapanıyor
-
Yahu müridler arkadaşımın bilgisayarına virüs girmiş, bi tarattım bişey çıkmadı ama bilgisayar 10 dakikada açılıyor, çalıştır'a msconfig yazıyorum açıldığı gibi kapanıyor regedit desen aynı. Ne yapsak acaba?
-
Ne ile tarattın ?
Tarattığın antivirüsün imza veritabanı güncel mi ?
Görev yöneticisini açabiliyorsan oradaki şüpheli işlemleri sonlandır..
-
hijackthis kullanmayı biliyorsan halledebilirsin. bilmiyorsan bi hijack log koy bakalım
-
iki defa combofix birde antivirus taratmasi yaptin mi tamamdir
-
Combofix tabanlı bi virüs programı, görev yöneticisi standartlarınıda pek bilmem ki :) Hijackide kullandım millet ama banamısın demedi ya.
-
Mesajlarına bak....
-
resulkaynar bunu yazdı
Combofix tabanlı bi virüs programı, görev yöneticisi standartlarınıda pek bilmem ki :) Hijackide kullandım millet ama banamısın demedi ya.
combofix tabanlı bi virüs programı mı :D hocam virüslü bir bilgisayarın taranmasına gerek yoktur zaten virüs girmiştir o yüzden ya combofixle temizle yada format at
-
combofix çak düzelir.
-
SerYolcu bunu yazdı
Mesajlarına bak....
mesajlarına bk diyene kadar buraya yaz bizde bilelim çözümü nedir :)
-
KaRaKuLe bunu yazdıresulkaynar bunu yazdı
combofix tabanlı bi virüs programı mı :D hocam virüslü bir bilgisayarın taranmasına gerek yoktur zaten virüs girmiştir o yüzden ya combofixle temizle yada format at
dracula virüs temizleyici nedir abi?
-
DrKeworks bunu yazdıSerYolcu bunu yazdı
Mesajlarına bak....
mesajlarına bk diyene kadar buraya yaz bizde bilelim çözümü nedir :)
Teamviewer ile uzaktan bağlanıp temizleyecektim..