folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Call Of Duty 2 Fps Sorunu

Call Of Duty 2 Fps Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek
    cod2 de 75 fps den fazla görmüyorum bunu nasıl yükseltebilirim. intel core2Quad  @8400 2.67ghz işlemci , 4gb ram , atı radeon HD 4650 ekran kartı m var
    eski makinam da 128mb gforce 5200 ekran kartı 1gb ram , 3.5ghz pentium 4 işlemci vardı ondada fps durumu aynıydı bundada aynı bu benim için rahatsız edici bir durum . console a yazılacak ne varsa yazdım yine durum aynı sadece havaya bakarken 90 fps oluyo ki bence buda yetersiz ve hava bakarak ta oynayamam dimi ? daha önce başına böle bieşy gelen varmı? bu sorun cs1.6 tada böle
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek
    UP =I
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordVader
    LordVader's avatar
    Erkek

Konunun tarihi dahada ilerlemeden cevap veriyim dedim.

Haci CoD2'de blacklistte olan CDkeylerin highping sorunu var. Eger orjinal alirsan veya baska bi CDkey generate edersen duzelir.

Ama Modern Warfare 2 cikiyo. Biraz bekle.

I find your lack of faith disturbing.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    ati radeon HD 4650 ekran kartın var cod2 mi dönüyon hocam :)

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
Toplam Hit: 1005 Toplam Mesaj: 4