Call Of Duty 2 İğrenç Sorun
-
oyunda save leme diye birşey yok oyun zaten ilerledikçe kendi save liyo biliyorum daha önce iki üç kez bitirmiştim ama bunu netten indirdim bazen save lediği yerde bazen save lemiyo yada ne biliyim isteği görevi yapıyorum fakat ikinci görev tab menüsünde çıkmıyo mal gibi duruyo adamlar çıkıp oyundan tekrar girince kabul ediyo bu sefer. birde hani adam yaralanınc asoluk alışverişi hızlanıyor biraz bekleyince düzeliyorya bunda oda yok bir kere yakalandıkmı o soluk alışverişe sürekli öle gidiyo ve düzelmiyo ilk kurşunda ölüyorum bu sefer bu hataları daha önce yaşamış olan varmı?
yada bunu gidirebileceğine inandığınız bir program filan bu arada işletim sistemim vista vistada hiç oynamamıştı. yüklediğim sırada oyunu bir uyarı çıkmıştı bu programın uyumluluk sorunu var diye?
-
çözümü orjinal almak :S
9 tl mi ne zaten :S
-
yüklerken filan hiç uyarı vermedi aynı kopyası işte öle can sıkıntısından yükledim zatende yine sardı güzel oynuyordum
-
Böyle cins cins karşılaşılmamış hatalar hep beni buluyo sanıyordum
-
Ben de sahtesini aldım ama hiç sorun yaşamadım eğer size görevi söylemiyorsa etrafı araştırın çıkış yolunu bulursunuz...
Genede orjinal alıp kurtulmak en iyisi =)