folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Call Of Duty 2 İğrenç Sorun

Call Of Duty 2 İğrenç Sorun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

oyunda save leme diye birşey yok oyun zaten ilerledikçe kendi save liyo biliyorum daha önce iki üç kez bitirmiştim ama bunu netten indirdim bazen save lediği yerde bazen save lemiyo yada ne biliyim isteği görevi yapıyorum fakat ikinci görev tab menüsünde çıkmıyo mal gibi duruyo adamlar çıkıp oyundan tekrar girince kabul ediyo bu sefer. birde hani adam yaralanınc asoluk alışverişi hızlanıyor biraz bekleyince düzeliyorya bunda oda yok bir kere yakalandıkmı o soluk alışverişe sürekli öle gidiyo ve düzelmiyo ilk kurşunda ölüyorum bu sefer bu hataları daha önce yaşamış olan varmı?

yada bunu gidirebileceğine inandığınız bir program filan bu arada işletim sistemim vista vistada hiç oynamamıştı. yüklediğim sırada oyunu bir uyarı çıkmıştı bu programın uyumluluk sorunu var diye?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

çözümü orjinal almak :S

9 tl mi ne zaten :S

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

yüklerken filan hiç uyarı vermedi aynı kopyası işte öle can sıkıntısından yükledim zatende yine sardı güzel oynuyordum

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Böyle cins cins karşılaşılmamış hatalar hep beni buluyo sanıyordum

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kisish
    kisish's avatar
    Erkek

Ben de sahtesini aldım ama hiç sorun yaşamadım eğer size görevi söylemiyorsa etrafı araştırın çıkış yolunu bulursunuz...

Genede orjinal alıp kurtulmak en iyisi =)

Toplam Hit: 1088 Toplam Mesaj: 5