folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Call Of Duty 2 Sanal Dvd Yı Gormuyorsa...

Call Of Duty 2 Sanal Dvd Yı Gormuyorsa...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RuzgaR
    RuzgaR's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaslar C.O.D2 yı yukledım,masaustune 2 tane kısayol atadı.bırı call of duty 2 multıplayer,bırı de call of duty 2 sıngleplayer.sıngleplayer ı acmaya calıstıgımda "Please insert the correct DVD-ROM,OKand restart application"diyor...tabı once gercek dvd-rom u dayoklamayı ıhmal etmıyor onu bos gorunce sanal dvd rom a bakmıyor kı bu hatayı verıyor dıye dusunuyorum.bı desıngleplayer da oyunu acıp oynamaya basladıgımda a.q bır mahalle gıbı bır yer savasa ugramıs ve ıkı tane bayrak var ,ben kımınle savasıcam mahallenın delıkanlıları nereye gızlenmıs:)))))bır zahmet oyunun oynanıs seklını de ıkı cumleyele bırı yazssa...

Aşk,Tanrı"nın Nefesini Hissetmektir!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RuzgaR
    RuzgaR's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

pekala...

o zaman bılgısayarında kopya call of duty 2 yuklu ve sorunsuz calısan bırı CoD2SP_s.exe dosyasını upload edıp lınk verebılır mı?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek
    crack yaptınmı?
    genelde oyunlar hangi dvd sürücüsünden kurulmuş ise ona bakarlar. yani sen sanal dvd sürücündeki salan dvd image in ile oyunu kur bişey olmaz.

ftw
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RuzgaR
    RuzgaR's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ben zaten .rarların hepsını (6cd)extract yaptıktan sonra DEV-COD2.İSO dosyasını elde ettım ve sanal dvd ye gırerek onu mount ettıkten sonra kurulumu yaptım.kısayola tıklıyon gercek dvd harekete gecıyor.ıcındekı herhangı bır cd yı calıstırıp yanlıs cd oldugunu tanıdıktan sonra yukardakı hatayı verıyor...ama cdlerın hıcbırınde C:\Program Files\Activision\Call of Duty 2 ye kopyalamam ıcın bır exe gormedım ve oyun kurulumundada boyle bır sey den bahsetmıyor.sadece sanal dvd ye kurma olayı extract felan...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    linkin_park
    linkin_park's avatar
    Erkek
    yaw arkdaş ben bu oyunu bitirene kadar hayatım kaydı zor bi oyundu ama prince of persia daha zordu yaw bu prince of persia süper bişey oynamnızı terci ederim arkadaşlar

Kan
Toplam Hit: 3307 Toplam Mesaj: 5