Call Of Duty 3/ Rusça Dan İngilizceye
-
beyler şehir dışındaydım, o arada cd satan bi herif gördüm, cal of 3 ü aldım, mutlu mesut evime geldim bi yükledim haşırt rusça çıktı. nerden getirdiyse a.k evladı, geri verme şansım da yok, bunu iniglizceleştirmem mümkün mü? dil dosyası falan lazım olsa gerek, elinde olan varsa upload etse süper olur :|
ha bi de yükledim CODMP.exe eksik, multiplayer oynayamıom,ona da yardımcı olan olursa süper olur :'|
not: niye cod 3 aldın 4 ü çıkmışken diyenler olursa, param anca ona yetti amk :D
-
call of duty 3 sadece playstation için çıktı kardeş... elindeki cod 1 :D
-
biliyosun oyunla ilgilenmem.. :) + olm korsan denen biş war .. 4'ü 10 ytl felan burada..
üzgünüm.. :S
-
hea amk c0d3 ps için çıktı :| alla alla ya cod 1 dir yada cod american rush dır :D
-
evet arkadasların dediği gibi cod3 ps için çıktı sadece. senın aldığın rusların cod 1 e ek yama yaparak cıkardıkları bi oyun. cd yi satanlarda biliyor bunu ama ne yaparsın işte para hırsı mk (: sahsen benm cdleri aldığım adam bu bilgileri bize veriyor :p
-
bende call of duty 3 diye aldım fakat rusca bişi cıktı netten aradım turkce yamasını buldum. linki bu
http://rs72.rapidshare.com/files/43534422/Call_Of_Duty_3_Turkce_Yama.exe
yamayı kontrol etmedim viruslumu diye ama suan bir şey yok
-
kazınklanmış olabilitem yüksek :) oyunlarla pek ilgilenmediim için bilmiom hangisi oldunu, ama cod1 oynadım daa önce ondan farklı gibime geldi, fekat ilk baştaki resim falan aynı, heralde ek bişi. bi dahaki gidişimde vuracam herifi :D
bu arada MZ saolasın indirip bakıcam hemen..
edit:
indirdim kurdum hoca sorunsuz, fakat görevler hala rusça, adam sadece menüyü Türkçeleştirmiş, onu da ingilizcesinden bakarak sanırsam :)
olsun buna da şükür.
korti bunu yazdi :
------------------
4'ü 10 ytl felan burada
------------------
amk ona yetmedi param zaten :D
üstümde 5 lira vardı :)
-
yemişler seni cold :D
-
ben bugun Call of Duty 4 - Modern Warfare ü bitirdim:D Sonradaki uçaklı yer süperdi özel operasyon:D
edit: bendede iw3sp.exe ile iw3mp.exe eksikti. Googleda arattırdım, yabancı forumların biridn indirdim:D