folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Call Of Duty 3/ Rusça Dan İngilizceye

Call Of Duty 3/ Rusça Dan İngilizceye

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

beyler şehir dışındaydım, o arada cd satan bi herif gördüm, cal of 3 ü aldım, mutlu mesut evime geldim bi yükledim haşırt rusça çıktı. nerden getirdiyse a.k evladı, geri verme şansım da yok, bunu iniglizceleştirmem mümkün mü? dil dosyası falan lazım olsa gerek, elinde olan varsa upload etse süper olur :|

ha bi de yükledim CODMP.exe eksik, multiplayer oynayamıom,ona da yardımcı olan olursa süper olur :'| 

not: niye cod 3 aldın 4 ü çıkmışken diyenler olursa, param anca ona yetti amk :D 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek
    call of duty 3 sadece playstation için çıktı kardeş... elindeki cod 1 :D

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KorteX
    KorteX's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

biliyosun oyunla ilgilenmem.. :) + olm korsan denen biş war .. 4'ü 10  ytl felan burada..

üzgünüm.. :S

Yetim düşler bekçisi
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    hea amk c0d3 ps için çıktı :| alla alla ya cod 1 dir yada cod american rush dır :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iSTaN_BuLL
    iSTaN_BuLL's avatar
    Erkek
    evet arkadasların dediği gibi cod3 ps için çıktı sadece. senın aldığın rusların cod 1 e ek yama yaparak cıkardıkları bi oyun. cd yi satanlarda biliyor bunu ama ne yaparsın işte para hırsı mk (: sahsen benm cdleri aldığım adam bu bilgileri bize veriyor :p

savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye; zaman ki sana hasta olmuş, incelikli haytasın. raksederken mahallenin maşallahı, eyvallahı, güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın, şimdilik, ölümüne kadar hayattasın.!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MZMZ
    MZMZ's avatar
    Erkek

bende call of duty 3 diye aldım fakat rusca bişi cıktı netten aradım turkce yamasını buldum. linki bu

http://rs72.rapidshare.com/files/43534422/Call_Of_Duty_3_Turkce_Yama.exe

yamayı kontrol etmedim viruslumu diye ama suan bir şey yok 

Tohum saç, bitmezse toprak utansın! Hedefe varmayan mızrak utansın! Hey gidi küheylan, koşmana bak sen! Çatlarsan, doğuran kısrak utansın! Eski çınar şimdi noel ağacı; Dallarda iğreti yaprak utansın! Ustada kalırsa bu öksüz yapı, Onu sürdürmeyen çırak utansın! Ölümden ilerde varış dediğin, Geride ne varsa bırak utansın! Ey binbir tanede solmayan tek renk; Bayraklaşamıyorsan bayrak utansın! NFK
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

kazınklanmış olabilitem yüksek :) oyunlarla pek ilgilenmediim için bilmiom hangisi oldunu, ama cod1 oynadım daa önce ondan farklı gibime geldi, fekat ilk baştaki resim falan aynı, heralde ek bişi. bi dahaki gidişimde vuracam herifi :D

bu arada MZ saolasın indirip bakıcam hemen..

edit:

indirdim kurdum hoca sorunsuz, fakat görevler hala rusça, adam sadece menüyü Türkçeleştirmiş, onu da ingilizcesinden bakarak sanırsam :)

olsun buna da şükür.

korti bunu yazdi :

------------------ 

4'ü 10  ytl felan burada

------------------ 

amk ona yetmedi param zaten :D

üstümde 5 lira vardı :) 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    yemişler seni cold :D

sanılanın aksine...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek

ben bugun Call of Duty 4 - Modern Warfare  ü bitirdim:D Sonradaki uçaklı yer süperdi özel operasyon:D

edit: bendede iw3sp.exe ile iw3mp.exe eksikti. Googleda arattırdım, yabancı forumların biridn indirdim:D 

Bilgisayar Yazılım & Donanım
Toplam Hit: 4096 Toplam Mesaj: 9