folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Call Of Duty 4 Multiplayer Püf Noktaları?

Call Of Duty 4 Multiplayer Püf Noktaları?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

s.a.

müridler bu aralar cod4 multi player sardırdım 30 levele geldim fakat hala paso nallanıyorum... vuruyorum fakat çokta

vuruluyorum sürekli bombalara oturuyorum bide karşı karşıya kalınca adamı genelde öldüremiyorum.... şindi eminim

içimizde cod üstadları vardır,bana biraz yardım edebilirlermi nedir bu oyunun püf noktaları ne yapmak gerekir silahı

felan nası sıkmak gerekir karşı karşıya kalınca ne yapam bombalardan nası sakınam felan filan işte... bi yardım edin

plizzz

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SWAT
    SWAT's avatar
    Erkek
    bombalara oturmamak icin dikat et hoca :D ona yapcak bişey yok..Karsı karsıya kaldıgında silahın da onemli ama vuramıyacak durumdaysan adamın ustune sag sol yaparak yaslaş dipcik le saldır..Uzak mesafelerden vurmak istiyosan otomatik silahlar pek işine yaramaz..Durbunu ac kafaya nişan al kafaya sıkmayacaksan sıkma zaten :D Sende bomba kullan cok işe yarıyo..Bide deli gibi ateş etme sakin davran can alıcı noktalara ateş et cok kursun harcamak bi işe yaramıyo :Dbenden bu kadar..
Toplam Hit: 3711 Toplam Mesaj: 2