Call Of Duty 4 Oynayanlar
-
si,z cod oyuncuları hakkında merak ettiklerim var 1.si oyunda en çok / en iyi kullandığınız silahlar hangileri?lvl kaçsınız? ve klan kuralım mı,bağımlısıyım cod 4 ün : |
-
55 lwl im
en çok g36c ve ak47 kullanıyorum agop zoom ile
sniper olarak 50 barett o son sniperi kullanıyorum en sevdiğim map crossfire
belim kuvvetlidir iyi çalışırım :D
-
evvelden oynardım bıraktım
55 tim level.
silahım ak47 tepede red dot silencer(kırmızı noktalı zımbırtı) vardı blue tiger renklendirirdim silahımı genelde
perk 1 ==>3 el bombası (bazen extra mermi)
perk 2==>stopping power
perk 3==>deep impact
perk 2 ve perk 3 silahımın vuruş gücünü artırırdı üstüne birde keleşin zaten güçlü bir silah olması eklenince aletim kodumu oturtan cinsinde bişey olurdu. ufak bölümlerdede (vacant gibi,adını hatırlamadğm şu ufak konteynırlı bölüm gibi) yerlerde mp5 kullanırdım onların perklerini hatırlamıyom.
favori bölümüm vacant ve showdowndu. hele showdownda üstüme tanımaz idim.
-
acik haritalarda m4 + noktalı laser sniperda m21 karambolde ak + gl
-
dai bunu onlayn oynayabilmek için ne lazım patch falan gibi
-
ben militan87ss nicki ile oynuyorum 27.leveldeyim ama ezbere oynuyorum banada biri şu perk olayını anlattım ping olayını anlatabilirmisiniz düşürme yolu varmı
-
abicim senin össen yok mu :| şu öss geçsin kurarız klan mlan bişeyler..
-
fenerist@
xfire diye aratıyorsun evvel guguldan çıkan siteden bir hesap alıyorsun sonra xfire programını kuruyorsun aynı siteden indirerekten. daha sonra bu sefer call of duty 4 multiplayeri aratıyorsun netten. ordan patchler çıkıyor şu an kaçsa en son çıkan patch(1.5 olması lazım) onu kuruyorsun. sonra gine guguldan call of duty 4 serverları diye aratıyorsun. sonra buldğn serverları xfire programını açaraktan orada msne adam ekler gibi ekliyorsun zaten o program aynı msn gibi bişey. ordan kenarda serverda kaç adam olduğu hangi tür olduğu pingi mingi herşeyi yazıyor zaten istedğin servera çif tıklamak suretiyle giriyorsun.
bide oynasana.com üzerinden oynanıyormuş ama onu bilmiyorum nasıldır.
patates@
patatesim ping düşmüyor bildiğim kadarıyla bağlantıyla alakalı o zımbırtı. bağlantın iyiyse şayet hepsine giriyorsun ping düşük oluyor,ama kötüyse bağlantı zaten yüksek ping weriyor giremiyorsun. misal ben fin serverına çok nadir girebilirdim ping hep yüksek olurdu ama bazen girebilirdim adam az olursa yada oyun soğuksa. soğuktan kastım az çatışma az ekşın warsa. bunlarda etkiler pingi. o yüzden sık sık yenile serverı ping düştüğü anda gir. çoğu zaman bu işe yarar
edit:perklerin yanında ne işe yaradığının gavurcası yazar topu topu 2 cümle zaten çat pat ingilizceyle dahi ne demek istedği anlaşılır. eğer anlamıyorsan 2 dk da çevirirsin ama benim dediklerimi bi uygula silah ve perkleri. memnun kalırsın ama keleşin red dotla sekme hadisesi fazla oluyor ona alışman biraz zaman alacaktır ama alışınca kodumu oturtursun
-
oynasana.com dan oynanabilir.