Call Of Duty 4 Server İstek
-
bütün patchleri kurmama rağmen çoğu zaman servera bağlanmadan bağlantım kesiliyo veya punkbuster hatası veriyo halbuki son sürümü war :)
belki bi arada da takılabiliriz :)
bu sebeplerden dolayı sorunsuz oynadığınız serverları paylaşmanız dileğiyle şimdiden tşkler :)
-
benim gibi git bi ps3 al bitane de cod4 sonra gel beraber kapışalım :D
-
Bilmiyorum daha önce kullandın mı ? Xfire veya All seening ( böyle olması lazımdı ) programlarla oyunda server listden server seçmeden giriş yapabiliyorsun. www.xfire.com dan indirip kullana bilirsin :)
-
Stifler bunu yazdı:
-----------------------------benim gibi git bi ps3 al bitane de cod4 sonra gel beraber kapışalım :D
-----------------------------
olum çözüm arıyorum şurda 800 tl yok bende alamam şuan :C -
DaSpOnGe bunu yazdı:
Bilmiyorum daha önce kullandın mı ? Xfire veya All seening ( böyle olması lazımdı ) programlarla oyunda server listden server seçmeden giriş yapabiliyorsun. www.xfire.com dan indirip kullana bilirsin :)
anacım o da war :D ztn ordaki serverlar atıyo hep :) -
Zokoro bunu yazdı:
DaSpOnGe bunu yazdı:
anacım o da war :D ztn ordaki serverlar atıyo hep :)
http://www.game-monitor.com/ Da server ara türkserverları felan bulabilirsin yabancı serverlar genelde daha iyi oluyo ama -
PB sorun çıkartıyordu bende , all-seeing eye'da envai çeşit ayar yaptım , bir arkadaşım yardım etti , oyuna başarıyla girdim , fakat isabetli bir atış yaptığımda Punk Buster'da bir hata oldu deyip , atıyordu .
-
punk buster ban yazıosa o hata deil de sizin o serverda banlandıgınız anlamına gelio bu sorunun olmaması için oyunu orjinal almanız gerekio
Toplam Hit: 1126 Toplam Mesaj: 8