folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Call Of Duty 4 Serveri Kurmak ?

Call Of Duty 4 Serveri Kurmak ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

arkadaşlar selam başlıkta da gördüğünüz gibi call of duty 4 serveri kurmak istiyoruz..

bununla ilgili yardımcı olur musunuz ? server mi kiralıcaz artık nasıl olcaksa

bilen biri vardır umarı.. Teşekkürler..

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Orjinali Cdnin İçinde bilmem ne programları oluyor onlarla kuruyorsun bildiğime göre bildiğim kadarıyla orjn olmadıgı sürece server kuramıon sadece multiplayr da kasıyorsun :|

[22817//kaanabak]
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    babbaaCanN
    babbaaCanN's avatar
    Erkek

yeni konu acmak istemedim indirmek isteyen arkadaslar buyrun burdan

http://stealth.to/?id=3h2w5vapqi0h0zepabtkuxc2fkyr8s#

indirebilirsiniz.

Biz Burdayızzz Bizim RahaT Etmediğimiz yerde Hiç Kimse istirahat Edemezzz http://www.youtube.com/user/babbaaTR
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    multi süper oluyor.. evde kardesım oynuyoruz cok qüzel oyunu ısteyıpte bulamayan varsa kargo ıle yollayabılır.. xfire da serverlar var.. boş server dolu ıstersen oradan zevkınızı gıderebılırsınız.)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

o bişi deilde nie zart diye bitiyor bu oyun 3 te yükledim az evvel bitti benmi hata yapıyom yoksa bu kadar kısamı arcade

modda başka bölümler felanmı war uçaktan adam alma dışında

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
Toplam Hit: 2957 Toplam Mesaj: 5