folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Call Of Duty 4 Ü Net Üzerinden Multi Oynamak?

Call Of Duty 4 Ü Net Üzerinden Multi Oynamak?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    bu oynasana diye site var orası ücretliymiş şu ana kadar hiç net üzerinden oyun oynamadım ama bu call of süper birşey bunu istiyorum oynayan yol gösterebilece k olan varmı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek

Olsa bende ilgilenirdim Patates

..Bu nası nick :| '' patates '' :) ..garipsedim biraz :)

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

edit : oynasana.com ne zamandan beri ücretli ya :)

www.oynasana.com

Beyler ben burdan oynuyorum ücretli falanda değil sürekli bütün map'ler için sunucular var.

üyelik bedava. isterseniz paralıda var tabi :) vip üye onlar 3$ herhangi bi sunucuya bağlanırken hiç beklemiyo ve  her sunucuda onlara ayrılmış 2 kişilik özel yerler var.

burdan oyun oynamak için 2 adet patch indirmenizi sölicek ..patch'leri yüklerseniz single player oyanayamazsınız yüklemezseniz multi oynayamazsınız :)

Haberiniz olsun :)

ben genelde HQ Yada Domination oynuyorum 8-9'dan sonra nick : yixit :)

çok zevkli herkese tavsiye ederim rütbe atlıosun yeni silahlar yeni özellikler silahlara ek falan yapılabiliyo :) 

herkesi bekleriz :) 

saf çoğunluğa ulaşıp akşamları bi server'ıda kapatabiliriz aslında :P 

www.yesilgrow.com - Growshop
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    noel_baba bunu yazdı:
    -----------------------------

sitenein çooooooook eski bir kullanıcıyıydım gizili bir iş için almıştım bu nicki sonra diğer kullanıcı adıım la çok kişi ile tartıştım şimdi burdan giriyorum siteye zamanında gönül vermiş şimdi ise site yönetimini eleştiren bğir kullanıcıyım kimse ile atışmadan işime bakıyorum
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    1,4 patchini ve 1,5 patchlerini kur daha sonra xfire programını kur daha sonra punkbuster yamasını kur :) sonra cxfire ile server aratıyosun serverlara bağlanmak :) çok dertli ama hep atıyolar korsan oyun olanları :)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek
    http://www.game-monitor.com/search.php?search=&type=server&game=cod4&country=TR&vars=&location=TR
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

Zokoro bunu yazdı:
    1,4 patchini ve 1,5 patchlerini kur daha sonra xfire programını kur daha sonra punkbuster yamasını kur :) sonra cxfire ile server aratıyosun serverlara bağlanmak :) çok dertli ama hep atıyolar korsan oyun olanları :)

güzelim halis Türk sunucuları varken bunlara hiç gerek yok :) oynasada 20den fazla sunucu var oyun türleri için :)

iyi hatırlattın online oynamak için punkbuster kesinlikle gerekiyo. normal oyunu yüklerken soruyodu yüklim mi diye yüklemediysen DvD'nin içinde vardır bi bak :) 

www.yesilgrow.com - Growshop
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek

son guncellemeyi yukledikten sonra punkbuster da guncelledikten sonra onune gelen herhangi bir illegal servera girebilirsin. binlerce var.

http://www.gametracker.com/search/?sort=rank.asc&per_page=25&page=1&search_by=name_ip&using=username&query=crack&game=cod4&loc=_all&x=0&y=0

hatta zahmet etme, al sana 50 sayfa illegal server. 

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    patates bunu yazdı:
    noel_baba bunu yazdı:

sitenein çooooooook eski bir kullanıcıyıydım gizili bir iş için almıştım bu nicki sonra diğer kullanıcı adıım la çok kişi ile tartıştım şimdi burdan giriyorum siteye zamanında gönül vermiş şimdi ise site yönetimini eleştiren bğir kullanıcıyım kimse ile atışmadan işime bakıyorum

No Comment :|

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
Toplam Hit: 2147 Toplam Mesaj: 9