Call Of Duty 6 Gariplik...
-
Beyler call of duty 6 campaign yani for the record bölümünü bitrdim ama oyun girişinde for the recordun üstüne gelince completion %50.7 yazıyo neden acaba?
-
bendede öyle yazıyor ya bi sorun degil o daha degişik şekildede bitirmen gerekiyor tüm bölümleri tek tek di galiba
-
zorluk seviyesinden kaynaklanıyor olabilir ama sadece bir tahmin.
-
Benimde Son görevde nehirden düştükten sonra oyun hata veriyo =) Oyunun sonunu göremedim birtürlü .
-
eğer hardened da bitirdiysen sorun vardır da regularda bitirdiysen normaldir :) yani demek istediğim seviyeye göre bitirmene göre değişir :)
-
yoyo bunu yazdı:
-----------------------------
Benimde Son görevde nehirden düştükten sonra oyun hata veriyo =) Oyunun sonunu göremedim birtürlü .
-----------------------------Arkadaşta da böyle oldu, ordan sonra bitiyor zaten oyun bi elemanı bıçaklıyosun bitiyor.
-
pc_worm bunu yazdı:
yoyo bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşta da böyle oldu, ordan sonra bitiyor zaten oyun bi elemanı bıçaklıyosun bitiyor.
-----------------------------o kadar basit mi ya abi:D gördüğüm en iyi oyun sonuydu bence,göremeyenlere çok yazık :D