folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Call Of Duty Black Ops

Call Of Duty Black Ops

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xdabbex
    xdabbex's avatar
    Erkek

Arkadaslar işimden dolayı kazakistana gittim ve elimde call of duty black ops rusca var :S türkçe yama bulamadım varsa paylasırmısınız.Bi bok anlasılmıyo

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    harddeath0070
    harddeath0070's avatar
    Erkek

benimde oynayanlara bi sorum var bi  bölümde kaçta hatırlamıyorum :D bizimkiler arabada bi uçak kanadı bizim elemanlara doğru geliyo ondan kurtulmak için ani manevera yapıyolar sonra araba devriliyo biz bi elemanı sırtımızda sipere taşıyoruz sonra siperde yolu izlerken adamın biri üstümüze atlıyo orda nasıl kurtulcaz amk f e bas diyo basıyorum bi sik olmuyo adam bizi gebertiyo. ne yapmam lazım orda geçemedim amk bi türlü.

Kafan seni dağıtmadan sen onu dağıt...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    forcarbon
    forcarbon's avatar
    Erkek

v ye bas bakalım

liseliyim ben , Tanrı,güneşi her gün yeniden doğurarak,bizi mutsuz kılan her şeyi değiştirmemiz için zaman tanıyor bize.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chnayzt
    chnayzt's avatar
    Erkek

Scabie bunu yazdı:
    -----------------------------

Arkadaslar işimden dolayı kazakistana gittim ve elimde call of duty black ops rusca var :S türkçe yama bulamadım varsa paylasırmısınız.Bi bok anlasılmıyo

olsa süper olr

Seni Sevmeden Önce Anlamak İsterim Seni Bulmadan Önce Aramak İsterim Seni Bir Ömür Boyu Bitirmek Değilde Sana Her An Yeniden Başlamak İsterim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Helyum
    Helyum's avatar
    Erkek

harddeath0070 bunu yazdı:

benimde oynayanlara bi sorum var bi  bölümde kaçta hatırlamıyorum :D bizimkiler arabada bi uçak kanadı bizim elemanlara doğru geliyo ondan kurtulmak için ani manevera yapıyolar sonra araba devriliyo biz bi elemanı sırtımızda sipere taşıyoruz sonra siperde yolu izlerken adamın biri üstümüze atlıyo orda nasıl kurtulcaz amk f e bas diyo basıyorum bi sik olmuyo adam bizi gebertiyo. ne yapmam lazım orda geçemedim amk bi türlü.

f ye basılı tut gecersin :D bende cok ugrastım hemide az once :D

http://www.youtube.com/watch?v=n-O0mSUNVlU
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xdabbex
    xdabbex's avatar
    Erkek

Beyler rusca nasıl anlıyorsunuz ya :S yok mu yaması

.
Toplam Hit: 1072 Toplam Mesaj: 6