Call Of Duty Black Ops 2 Sorunlar
-
merhabalar skidrowun torrentini çektim oyun atlı bölüme kadar iyi güzel gidiyordu ancak benim pc de reklamları geçemiyorum o oyunun başındaki introları ve bölümler arası introları ancak aynı oyun nvidia ekran kartı olan pc de çatır çatır oynanıyor.
Atlı bölümde adamlar titiriyor ve bir anda siyah ekran geliyor.Sonra %100 save indirip o bölümü geçeyim dedim sonraki bölümlerde olmaya başladı.Dün gece söverek bıraktım sonra da bugün başka bölümlere bakayım dedim ancak şimdi oyunu hiç açamıyorum açılış ekranında durduruldu hatası veriyor.Oyunu sildim ccleanerle temizledim kayıt defterini geçmişi her yeri ama açılmıyor hiç bir türlü skidrowun 3.updatesini yükledim.
Ati ekran kartı oldugu için mi böyle oluyor ?
2gb ekran kartı 8 gb ram rahat kaldırıyor alet ama sorun ne ?
-
bence oyunun kendinde bi sıkıntı var. bende dvd sini almıştım aynı atlı yerden sonrasını oynayamadım. şimdi bi kenarda duruyor tekrar bi yükleyp deneme yapıcam baakalım sonuç ne olacak.
-
cracklerde bir sorun olabilir. nosteam reloaded falan dene derim ben
Edit : En sağlıklısı orjinalidir hocam. Orjinalde de olursa en azından supporttan yardım alma şansın olabilir. Durumun varsa bence orjinal almayı dene.
TheKorsans tarafından 08/May/14 18:00 tarihinde düzenlenmiştir -
yok hocam steam acmiyor o yuzden orjinal alsam da olmaz yani