folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Call Of Duty Black Ops 2'Ciler Buraya

Call Of Duty Black Ops 2'Ciler Buraya

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    arkadaslar oyunu ındırdım ancak yanında bır suru oyun da ındırmıstım baktım black ops 2 acılmıyor ıso dosyaysı dursun dedm sıldım.dıger oyunları bıtırdım f1 2011 ındırdım steam gerkıyormus.baktım ındırdık steamı uye olduk.steam varsa dedım black ops 2 yı de kurayım bırısı sımdı bana oyunu nasıl kuracagımı ve sağlam linkli bır crackle anlatabılır mı adım adım.oyun forumlarında lınkler olu o yuzden yenı lınkler olursa sevınırım.saygılarımla herkese yardımcı olur ınsallah

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karahanx
    karahanx's avatar
    Erkek

bu yolun sonu iyi değil hoca.

daha dün mw3 linki verdim ne ara geçtin bo2 ye.

bi konuda topla bari şunları  -_-

edit: http://www.fulloyun.com/f109/call-of-duty-blackops-2-oyunun-yuklenmesi-kurulumu-resimli-anlatim-yardim-86324/

karahanx tarafından 23/Oca/13 11:42 tarihinde düzenlenmiştir

Hayat Bizi 61 kenara...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

hocam dün bi ftp sitesi verildi burda, ben ordan çekiyorum şuan 400'le filan iniyo, oraya bi bak. Kurulum için bişey diyemicem indirdikten sonra anca.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    karahanx bunu yazdı

bu yolun sonu iyi değil hoca.

daha dün mw3 linki verdim ne ara geçtin bo2 ye.

bi konuda topla bari şunları -_-

edit: fulloyun.com a gir orda bulursun detayları . canımsın

ınıyor hocam hala ama hali hazırda bo 2 var onu oynayayım dedım.bırılerı yardımcı olursa sevınırım

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
Toplam Hit: 691 Toplam Mesaj: 4