Call Of Duty Black Ops [Çözüm]
-
forumda birçok kişi oyununu çalıştıramamış ilk seferinde bende çalıştıramamıştım kendi sorunumun çözümünü paylaşıyorum (ki birçok kişide aynı sorun olduğunu tahmin ediyorum)
ilk önce linkdeki dosyayı indiriyoruz şifresi: Share+
http://hotfile.com/dl/82571821/a8ffdd8/Blackops.rar.html
daha sonra skidrow içindeki dosyaları oyunun dizinine kopyalıyoruz
daha sonrasında dxwebsetup.exe yi çalıştıyoruz ve directx güncellemerlini yüklüyoruz güncellemeler yüklendikten sonra oyuna kusursuz bir şekilde girmesi gerekiyor :) eğer bilgisayarınız sistem gereksinimlerini karşılıyorsa
edit: unutmadan sistemde Microsoft visual c++ 2008 redistributable 9.0.30729.17 kurulu olması gerekiyor :)
-
hacı "Call.of.Duty.Black.Ops-SKIDROW" ardından "Call.of.Duty.Black.Ops.Update.1.Read.Nfo-SKIDROW" dertlere derman oluyormuş :D
-
outmost bunu yazdı:
-----------------------------
hacı "Call.of.Duty.Black.Ops-SKIDROW" ardından "Call.of.Duty.Black.Ops.Update.1.Read.Nfo-SKIDROW" dertlere derman oluyormuş :D
-----------------------------o nedir bilmem benim derdimin dermanı yukarda :)
-
Bende 1.bölüme başlamıyor Girişte cubayı fidel castroyu gösteren video oynuyor sonra siyah ekran ve donup kalma nasıl çözcez bunu ya buda işe yaramadı hocalar
-
bnm pcnin butun ozellikler yetioda bi islemci yetmiyimiss oynayamadik bi turlu acardi yinede kanimca acep oyundami sorun vardi yav:/