Call Of Duty: Black Ops Hatası ?
-
Arkadaşlar böyle bir hata mesajı alıyorum
Direct3DDevice9::Present failed: Ran out of memory (-2147024882)neden kaynaklandıgını bilen varmı ?
-
Ekran kartın ne ?
-
PsychoDawn bunu yazdı:
-----------------------------
Ekran kartın ne ?
-----------------------------geforce 9500 GT ama ekran kartını directin son sürümünü güncelledim sanırım sorun onlardan kaynaklanmıyor?
-
bende de kurulumdan sonra dll hatasi variyor. sebebi nedir acaba
-
Dünyayı isyan ettiren oyun

Call of Duty oyuncuları isyan ettiriyor
Bu oyunu satın alanlar birleşip paralarını geri istiyor.
Call of Duty: Black Ops bir yandan satış rekorları kırarken, diğer yandan oyundan yakınanların sayısı giderek artıyor. Oyunun PS3 sürümünün sahipleri, paralarının iadesini isteyen bir çevrim içi dilekçe imzalamaya başladılar.
Oyuncular, COD: Black Ops'un PS3 sürümünün, Xbox 360 sürümüne göre daha kötü grafiklere ve daha az özelliğe sahip olmasından yakınırken, oyunun söz verilen özellikleri de barındırmadığını iddia ediyorlar.
James adındaki bir oyuncu ise şunları söylüyor: "PS3'deki Black Ops tam bir karmaşa. Oyun teknik sorunlarla dolu ve oynamam mümkün olmuyor. Hatalar nedeniyle online odalardan düşüyorum, bağlantım kesiliyor. Frame rate konusunu ise hiç açmıyorum."
Dilekçe, 24 saat içinde 2.000 kullanıcı tarafından imzalandı. Activison'un ise bu konuda bir açıklama yapması bekleniyor -
9 çoğu arkadaş (bende dahil) Direct 3d hatası alınıyor. Herşeyi yapmanıza rağmen oyunu oynayamıyorsanız birde bunu deneyin. Bende olayı çözdü (en azından 1 saattir sorun yok ) Umarım sizinde işinize yarar.
DirectX - Ekran kartı - NetFramework - Vredist gibi oyunlar için gerekli güncellemeleri yaptıktan ve crack işleminin doğru olduğundan emin olduktan sonra.
1) Başlat - Çalıştır - Regedit
2) HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Memory Management
3) Buradaki "PagedPoolSize" açın
4) Burada değer olarak tavsiye edilen 256MB dir. Bunu kod olarak yazın. 268435456
Bu değer - şuan benimde kullandığım - 256 nın biraz daha üstü. Şimdiye kadar sorun yaşamadım.
Bunun kasma problemlerinede iyi geldiği söyleniyor ama bende kasma olmadığı için o konuda nasıl bir etki etti bilemiyorum. Eğer yine olmazsa değeri arttırıp oraya 402653184 yazın.
Umarım sorunlarınızı çözer
Ve tabi bu işlemden sonra değerin aktif olabilmesi için MUTLAKA bilgisayarı yeniden başlatmalısınız
([ç]alıntı) -
hocam ekran karti driverini guncelle. buarada oyunun grafikleri ve gameplay olarak hivbir sorunla karsilasmadim. gayet akici ve muthis bir eylencesi var. fakat icerik olarak rahatsiz edici seyler bulunduruyor. mesela oyunu bitirdiginizde son bolumde Suikaste kurban giden baskan Kennedy le dalga gecmisler.
-
Oyun menüsündeyken işkence koltuğunda ayaklarınıza bakın ve space basın kalkın dolaşın o odada arkada eski bir pc var ms dos açılıyor doa yazın ve açılan oyunun tatına varın manyak eğlenceli
-
donmalar oluyor yaaaa oynarken kafayı yicemmm
-
xbox 360 rulz :D