folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Call Of Duty Kurulum

Call Of Duty Kurulum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek

Arkadaşlar  zamundadan cektim ama 1 türlü kurulum yapamadım call of u kurmama yardım edebilecek var mı 2 dk teamle bağlanıp

Break Dance Bboy MaxeL
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

zamundadan indirdim bende ama oyun zaten kurulu iniyor sen sadece part.1.exe dosyasını çalıştır nereye çıkartacağını seç bırak çıkarsın oraya sadece crack işlemini yap o kadar..

edit: masaüstüne attığı kısayollardan çalışmıyor çıkarttığın dizindeki exe.lerden gir..

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek

kurulum oldu arkadaslar ama  oyunun menüsünün şaftı kaymış bir şekilde yazılar okunmuyor reng acayip okunmuyor yani cok aceyip şekilde yazılar vsvs ekran kartından mı oluyor cıldırmak üzeriyim

Break Dance Bboy MaxeL
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

Hocam bende bir sorun yok olmazsa tekrardan bir çıkarttırım yap olmazsa http://www.tahribat.com/Forum-Call-Of-Duty-Wm3-Kurulum-Cozum-Burada-148638/ burayı bir incele..

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
Toplam Hit: 787 Toplam Mesaj: 4