Call Of Duty Modern Warfare 2 Online Oynamak
-
Arkadaşlar selam bu oyunu korsan yönden online oynayabilirmiyiz ?
Etraftan araştırdım kimi oynanır kimi oynanmaz diyor skidrow felan varmış onunlamı oluyor nedir
bileniniz varsa konuya 2 dk bi el atıversin
Teşekkürler..
-
ya gecen bende arastırdım bayaa landan oynamak ıcın bı kac dosya cektım yemedı bulan bılen varsa takıpdeyım konuyu
-
Ve bu arada geçenlerde cafeye gittim adam steam üzerinden black ops satın almış girdim online olarak baktım bizim ülkeden hiç server yok hep yabancı server var ping desen 150 - 200 felan
Türk orjinal server varmı ?
Gerekirse orjinal alıcaz ama Türkiye'den server yoksa çok zor 1024 bağlantı ile yabancı server'ların pingleri çok yüksek
-
mw 2 online oynadıktan sora (1-2 ay ) bi daha hiç bir fps den (mw 2 dahil ) zevk alamayabilirsiniz. bende öyle oldu aşırı oynamaktan sıkkınlık verdi.
alteriwnet
-
beyler online olarak ; Battlefield2 bad company gold edition oynadım, Resistance2 oynadım, modern warfare 2 oynadım.çok zevkli oluyor ama tüm bunları ps3'te oynadım. hızımız 10 mbitti.bunu da belirteyim oynayacak olan varsa hızınız iyi olsun. yoksa saç baş yolmayın..
-
alteriwnet... fakat şunu söylüyorum 3 ayımı falan aldı benden.. pişman mıyım? ASLA!! indir ve oyna :D
-
kivanc bunu yazdı:
-----------------------------
beyler online olarak ; Battlefield2 bad company gold edition oynadım, Resistance2 oynadım, modern warfare 2 oynadım.çok zevkli oluyor ama tüm bunları ps3'te oynadım. hızımız 10 mbitti.bunu da belirteyim oynayacak olan varsa hızınız iyi olsun. yoksa saç baş yolmayın..
-----------------------------online oyunlar hızdan çok ping e göre lag yapiyor hoca
fakat şunu söylemek gerek oyundan oyuna çok değişiyor MMORPG oyunları daha az net yerken FPS türü oyunlar trafiği ağlatabilir
mesela günde 5saat combat arms oynayarak aylık 4gb kotayı geçen arkadaş biliyorum ki oyun dışı hiç birşey indirip izlemiyordu sadece oyun
cod mw2 harbiden insanın ömrünü yiyen oyunlardan :)
-
burakbet bunu yazdı:
-----------------------------alteriwnet... fakat şunu söylüyorum 3 ayımı falan aldı benden.. pişman mıyım? ASLA!! indir ve oyna :D
-----------------------------
aynen yazın feci bağlamıştı gecelerim gündüzüm karışmıştı ama dediğin gibi pişman değilim indir oyna süper oluyor amahızın sağlam olmalı yoksa zevk alamazsın
-
Arkadaşlar steam üzerinden alayımmı ne yapayım karar veremedim bağlantım 1024 ve Türkiyede nekadar server var sizce ?
oynayan gören birinden kesin bir cevap istiyorum arkadaşlar 1024 bağlantı ile rahat oynayabilirmiyim ?
ve TR'de kaç orjinal server var ?