folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Call Of Duty Modern Warfare 2 Remastered Connection Hatası Hakkında

Call Of Duty Modern Warfare 2 Remastered Connection Hatası Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Merhaba, ilgili oyunu kurdum lakin oyuna girişte Connection to the Blizzard game server has been lost hatası 

hatası alıyorum.

google üzerinden bir kaç kod ve deneme yaptım olmadı.

dns leri 1.1.1.1 

1.0.0.1 de yaptım bu da olmadı 

cmd olaylarını da yaptım olmadı.

64.5 gb lik dosyayı indirmiştim.

başına gelip çözen var ise çözümü paylaşırsa sevinirim.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek

crackli falan değil dimi :D

Normal blizzard app'ten tıkladın indirdin ?

Bir log dosyası vs varsa onu paylaşabilirsin yada blizzard forumda araştırabilirsin, aynı hatayı alanlar çözümlerini de paylaşıyorlar orada, buradan daha hızlı şekilde kavuşursun çözüme

3D Printing Studio | Anahtarlık • Figür • Kişiye Özel Tasarım | Instagram : @geekbaski
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

crack değşince çözüldü

rapidhacker550 tarafından 11/Şub/21 12:52 tarihinde düzenlenmiştir

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.