Call Of Duty Singlplayer Açılmıyor
-
hocam sistem vista starter bilinen uyumluluk sorunları vardiye uyarı gelmişti multiplayer çalışıyor oyunu kurmadım herbiri rarın içinde 7 part vardı hepsini aynı
klasöre çıkardım rarda 4gb tı şimdi oldu 3 gb kurulu olarak çıktı şimdiden teşekkürler
-
hocam multiplayer çalışıyorsa singleplayer çalışmıyor.eklenen patchler yüzünden mlsf ki bu böyle..
-
şimdide şöyle bişiy çıktı
the MSS DLL file is installed in the windows or windows system directory - it must beinstalled in the application directory
-
attackatak bunu yazdı:
-----------------------------
hocam multiplayer çalışıyorsa singleplayer çalışmıyor.eklenen patchler yüzünden mlsf ki bu böyle..
-----------------------------hocam bana singl lazım multi olmasada olur yokmu çözümü
-
Cd den yeniden kuramıyormusun.?
-
Oyun hiç mi açılmıyor? Yoksa açılıyo seviye seçiosun da oyun mu başlamıyo? Eğer ikinci seçenekse internet bağlantını kes ondan sonra oyuna gir.. Yok ilk seçenekse çözümünü bilmiyorum..
-
http://rapidshare.com/files/109013986/COD2-SP-v1.3.rar
İçindeki dosyayı oyunun kurulduğu dizine at gelen daLgaya evet/değiştirilsin de gir oyuna singleplayer oynayabilirsin hocam .
-
arkadasim bug sorunundandir, call of duty klasorunun icinde savegame vya players folderi olucak... o dosyayi sil problemin duzelicek. oyun kendisi yeni bir kullanici dosyasi yaraticak zaten ;)
bana da baya bir olmustu ;)
-
internete baglan ondan sonra gir