Çam Eğrisi Yeni Bir Not Sistemi
-
2 dakika önce sınavdan çıktım ve bu yazıyı yazmaya başladım uzun zamandır aklımda olan bir fikri fiiliyata döküyorum malum öğrenciyiz ve büt çan eğrisi falan filan bir sürü sistemle uğraşıyoruz.Şimdi ortaya koyacağım eğri tamamıyle bana aittir ve lütfen sahiplenmeyiniz.İnşallah tutarda biraz olsun eğitim sistemine dokundurmuş oluruz.Neyse yeni sistemin adı “çam eğrisi” hemen çan eğrisi değilmi dediğinizi duyar gibi oluyorum ama değil bu egri bilirsiniz çam ağacı yukarıdan aşagıya dogru kalınlaşır bunu ögrencilere uyarlarsak 100 alan ögrenci ağacın tepesinde ve hiç acı duymuyor ama mesela düşük alan bir öğrenci 30 gibi çamın en alt kısımlarında ve çam ağacının o kocaman ve geniş kısmına maruz kalıyor.Bu sistem ögrenciye giren kazıgın boyutunu gösterir.Ne kadar az çalışırsak o kadar cok giren olur.Ona göre umarım bu çam eğrisi popular olurda birazcık güleriz.Şimdilik bu kadar eğitim sistemine dair yeni fikirlerle görüşmek dileğiyle.
orjinal olarak burda http://www.zigetvar.com/wordpress/?p=80
-
Çalış en tepeye çık hocam. Çalışıp yapamıyorsan kaç sistemden. gerisi yalan.
-
hacı grafiksel olarak böyle mi oluyor?

-
hacı senın ağaç daha kalın ben biraz insaflıydım daha ince bir ağaç düşünmüştüm :), tam olarak anlamışşsın hacı bravo :)
-
Ahh o çan eğrisini bulamayanlarda var hocamm şükret bence..2 vizze bi final 1.vizee %30 2.vize%20 final %50 finalden 45 alma zorunlulugu ve ortalama 50 tutma zorunlulugu var .. bazı sınavlarımızın sınıf ortalaması 17 gelde çan eğrisini kötüle burda :)) şükret şükrett
-
trabs0n bunu yazdı:
-----------------------------
Ahh o çan eğrisini bulamayanlarda var hocamm şükret bence..2 vizze bi final 1.vizee %30 2.vize%20 final %50 finalden 45 alma zorunlulugu ve ortalama 50 tutma zorunlulugu var .. bazı sınavlarımızın sınıf ortalaması 17 gelde çan eğrisini kötüle burda :)) şükret şükrett
-----------------------------
hacı bizde çan eğrisi yok :) vize final var ortalama 60 , ben sırf geyik olsun diye yaptım zaten, son sınıftayızda acayip sıkıldım okuldan birde uzattık okulu birsene öle işte can sıkıntısı :) -
Bütün talihsizlikler benı buldu zaten ögrencilik hayatımda :)
ilk okul 5 yıllıktı 5 i bitirdim 8 yıl egitim oldu :D
liseye geçtim gecme kredisi 64 den 84 e cıktı:D
allahtan öss yi sistem degısmeden okul bitiminde kazandım:) ordanda gircekti yoksa
uniye geldik çan eğrisi kalktı dedıler :D ılk zamanlar ne oldugunu bılmedıgım ıcın anlamıyodum:D
4. sınıfa geldik keşke çan çam ladin zeytin eğrisi keşke olsa diyorum :)
-
Dayı allahını seversen bizim bölüme çam filan gelmesin çan gelsin yeter :P
Hepsini geçerim vallahi :D Fikirler üretion icraatta yaparsın sen. Söle yök başkanına bişeyler yapsın çanı getirsin dicle matematiğe :|
-
çanında çamında akoim.. sınıf ortalamanız yüksek olduğu sürece bi boka yaramıyor. bizde geçme notu 50, sınıf genel ort. en az 55. çamı çana sokayım diyesin geliyor bu şekildede.