Cam Kenarında Aşk Şiiri Ben Yazdım :(
-
Evet muridler çok pis aşık oldum okulumdan bi kıza ama kıza bir türlü söyliyemedim o bana bakıyo ben ona bakıyorum :( ayrıca bi yandan sevgilisi filan varmıdır diye düşünüyorum yine akşam oldu ve aklıma geldi şöyle bişey yazdım inşallah beyenirsiniz...
Cam Kenarında
Aşık oldum o gözlerine
pencerede oturuyorum yine
kederli ve ölüm yalnızlığı içinde
Sarhoş oldum yineHertaraf yanlız her saat geçer
ama sen aklımdasın her dakka her saat
yeter artık gel yanıma bakma bana öyle
bakışların gözlerimin içinde canlanıyorbu günde uyuyamicam
saatler 4,5,6 geçer her bir dk gibi
aklım sende ölüm gibi
sen ne yaparsın ne edersin ey sevgilim..!gözlerine doyamadım bakmaktan
her saat bakışların kalbimin içinde
işte o durduğu nokta taaa derinlerde
beni anlaman dileğiyleseni sevdim aşk sarhoşluğundan beter
aklıma geldiğinde ne yaptağımı bilemem
gel yanımda ol gezelim diyemem
keşke yanımda olsanben yine suskun bir ölü gibi
cam kenarında sevgilileri izler dururum
yağmur gözlerimi okşar
seni anar dururum -
Güzel ak :|
-
siz bu arkadaşımızın aynı zamanda şair ruhuna sahip olduğunu ve aşk şiirleri konusunda çok başarılı olduğunu biliyormusunuz ? kendisinin bu şiirini okudum ve hoşuma gitti güzel bir çalışma
ama bu yetmez devamını da bekliyoruz :P
-
şahsen bizzat beğendim aferim güsel olmuş... :)
-
Alerjik bunu yazdı:
-----------------------------Evet muridler çok pis aşık oldum okulumdan bi kıza ama kıza bir türlü söyliyemedim o bana bakıyo ben ona bakıyorum :( ayrıca bi yandan sevgilisi filan varmıdır diye düşünüyorum yine akşam oldu ve aklıma geldi şöyle bişey yazdım inşallah beyenirsiniz...
-----------------------------
bak beni daha fazla sinir etme. Ben bu işin orospu çocukluğunu çektim. Sen de çekme aq. Tecrübelerime dayanarak diyom bak o kızı tanıyan bi kız/erkek arkadaşın varsa sor ki çıktığı var mı diye. Zaman kaybetme hemen sordur. Birkaç kişiye sordur tam emin ol. Sonra git söyle. Söyle aq Söyle bişe olmaz. Ama söyle. Söylemezsen ve o kız başkasıyla çıkarsa 1 ay sonra gibi. İşte o zaman Allah belanı versin. tövbe tövbe ya. Yani anla bu iş ne kadar koyuyo adama. sen de bu hale gelmemek istiyosan söyle. Akşam yatarken felan ne diyceklerini kafandan oluştur. iyi bi cümle yap. kendin ol. açıl. -
lan olum açılamadığını duyunca koştum geldim...aman saçmalama ben çok çektim söyleyemeyince hiç unutlmuyor daha kötü oluyor...kendinden emin bir şekilde git söyle olaylar orda gelişsin...zaten eminim olgunlukla karşılar karşı taraf her türlü...ama sakın söylememezlik yapmaaaaaaaaaaaaaa....
-
YesTERFoX bunu yazdı:
-----------------------------
lan olum açılamadığını duyunca koştum geldim...aman saçmalama ben çok çektim söyleyemeyince hiç unutlmuyor daha kötü oluyor...kendinden emin bir şekilde git söyle olaylar orda gelişsin...zaten eminim olgunlukla karşılar karşı taraf her türlü...ama sakın söylememezlik yapmaaaaaaaaaaaaaa....
-----------------------------Edit.