folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Cam Wizard (Webcamı Güvenlik Kamerası Olarak Kullanın! Sadece Hareket Halinde Kayıt)

Cam Wizard (Webcamı Güvenlik Kamerası Olarak Kullanın! Sadece Hareket Halinde Kayıt)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

Cam Wizard ile web kameranız tam bir güvenlik kamerası oluyor. Hareket alğıladığı an kayıt işlemine başlıyor. Ayrıca gereksiz video kaydı yaparak sisteminizde yer kaplamıyor. Crack mevcuttur.

Boyut: 3,09 MB

http://rapidshare.com/files/125320282/Cam_Wizard_8.01.zip

-------

alıntı

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    saol hocam yalnız ekran görüntüsünde ftp http falan yazıyo acaba videoları ftp ye falan gönderme gibi bi özelliği varmı bilen arkadaşlar bi sölese indirip bakıcam da şimdi rapidden bi film indiriyorum
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tuncaxxz
    tuncaxxz's avatar
    Erkek
    eyv. dai çok bomba bişeymiş :|

punto cero
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    denemedim ama büyük ihtimal dediğin gibi olabilir hoca... var olan ftp nin şifreni ve kullanıcı adını verirsin programa o da kaydı oraya yapar.. çünkü pc nin çalınma ihtimali var o yüzden güvenliği sağlmak için web e kaydediyor

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    göründüüü kadar kaliteli bişi deil.+ warez olduuu için menü simgelerinde tuhaflık var açıkcası ftp denen yerde nereye ne gireceimi bulamadım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geniuss
    geniuss's avatar
    Erkek
    biri baska bi upload sitesine upload edebilirmi ?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

ertan bunu yazdı:
    -----------------------------
    denemedim ama büyük ihtimal dediğin gibi olabilir hoca... var olan ftp nin şifreni ve kullanıcı adını verirsin programa o da kaydı oraya yapar.. çünkü pc nin çalınma ihtimali var o yüzden güvenliği sağlmak için web e kaydediyor
    -----------------------------

sakat is, sora siteni heyklerler 

Toplam Hit: 975 Toplam Mesaj: 7