folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Çamaşır Makinesi Siemens Parça Sorunu

Çamaşır Makinesi Siemens Parça Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

Müridler acayip sinirlendim kaç gündürde rezil oldum

Voltaj sorunu olmuş daha ilk defa böyle bir sorun oldu evde o kadar elektirkli alet var bu yeni aldığımız (6-7aylık)

makinede sorun çıktı kart yanmış aradık geldi baktı servis değşşecek  edi eyw dedik dediler %30 unu biz karşılarız sonra dedik niye falan garanti bir işe yaramıyormu ?

%50 muhabebeti oldu eyw dedik kabul ettik şimdi geri döndüler%30 falan  10 gündrü rezil olduk şikayetvar.com a yazdım ne yapabilirim bi akıl verin o kadar para (250-300)  hadi verrim vermesinede niye vereyim benim ne sçum var bi akıl verin 

matematik24.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

yahu hocam ne yüzde 30 yüzde 50 pazarlığına giriyorsun adamlarla teknisyen ne bilsin herifi gönder teknik servisi ara almıyorsanız tüketici hakemler kuruluna gidicem siz bize alırken normal halde çalışan makinenin kartı yanarsa yüzde 30 öderizmi dediniz de neyse ben derdimi tüketici hakemler kuruluna anlatıyım birde genel merkezinize de ... sonra ara genel müd. böyle böyle de bizi çok sarstı bu durum çözülmicekse hakemler kuruluna gidicem bi zahmet ilgilenin teknik servis yüzde 30 diyor ne alaka... hep arkadaşlarımada derdim simensten vazgeçmem ama artık bu yaşadıklarımdan sonra tekrar uyarırım arkadaşlarımı falan diye söyle sonra tüketiici hakemler kuruluna git  belediyede... orda çözülür...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

hocam.. arıza garanti kapsamındaysa 0 ücret karşılığında cihazı tamir etmesi gerekir.

he diyelim kullanıcı hatası vs.. sigortan vardır..% 50 60 anlaşmaya göre karşılama yapar..

o servisin gerçekten siemens servisi olduğundan emin misin ?

bizim baymak kombi vardı.. arızalanmıştı.. cihazı aldığımızdaki kullanma klavuzu vs bilmemne ordan servisi aradık 

adam bize kol gibi yerleştirdi.. meğersem baymak servisliği hakları ellerinden alınmış fakat bizim gibi arayanlarıda kekliyorlarmış..

dükkanı basıp parayı çatır çatır aldık.. üstüne para alıp kombiyi servise tamir ettirdik..

dediğim gibi sende de buna benzer bir durum olmuş olabilir katekulliye gelme

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

444 Aradık onlar yolladı hocam biz adamlarls pazarlığa girmedik vermeyiz diyince böyle dediler şaşırdım zaten nasıl iş bu diye saçmalık abi.

matematik24.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

aslında elektrik dalgalanmaları cihazdan değil dağıtım şirketinin şerefsizliği.. siemens i zorlasan beleşe yaptırırsın.. işin aslı.. beyaz eşyalara regülatör bağlamak lazım.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

Şikayetvar a yazdığım mesaj sonucu az önce geri dönüş yapıldı    şimdide 150 tlye düştüler neden ben veriyorum garantinin ne anlamı kaldı dedim 

Dış kaynaklı sorun old. İçin ücret talep ediyoruz dediler.

Dedim bu dış kaynaklı (voltaj dalgalanması)

soruna karşı makinenin koruması yokmu dedim 

Belli bir aralığa kadar koruması var dedi ıvır zıvır gerisi ne diyorsuuz ?

matematik24.com
Toplam Hit: 657 Toplam Mesaj: 6