Çamaşır Makinesi Yedek Parça
-
çamaşır makinesinin kapaganın menteşi için teknik servis 150 lira falan bir fiyat istedi. ne menteşeymiş arkadaş altından mı bu anlamadım. bunu daha uygun fiyata bulabilcegim biyer yok mudur ?
-
Kesinlikle bulursun bizim memlekette (Gaziantep) sırf bu malzemeleri satan yerler var,
-
yahu ne 150 tl yaa boşver verme git herhangi bi hurdacıya olsun bitsin,değil kapak menteşesi motorunu bile bulursun çok çok çok çok çok çok daha uygun fiyata :)
-
5 liraya almıştım ben eskişehirdeysen kampüsnetin hizasında 100metre esparka doğru aşağı indiğinde görürsün parcacıyı
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------5 liraya almıştım ben eskişehirdeysen kampüsnetin hizasında 100metre esparka doğru aşağı indiğinde görürsün parcacıyı
-----------------------------
istanbuldayım ama eskişehirde olup kargoyla falan gönderebilcek biri varsa süper olur ama sanırım marka model önemli varsa yapabilcek biri konuşalım -
150 lira demiş ama şöyle bir sıkıntı olabilir.
menteşenin karşılığı olan bir parça var elektronik mıknatıslı birşey makina çalışınca açılmasını engelleyen bir parça
ikisine 150 lira demiş olmasın ?
eğer öyleyse normaldir ?
-
zalimadam bunu yazdı:
-----------------------------150 lira demiş ama şöyle bir sıkıntı olabilir.
menteşenin karşılığı olan bir parça var elektronik mıknatıslı birşey makina çalışınca açılmasını engelleyen bir parça
ikisine 150 lira demiş olmasın ?
eğer öyleyse normaldir ?
-----------------------------
yok baktım sağ taraftaki kilit sistemine elektronik bir dalga değil menteşede bildigimiz demir kapakla makine arasına perçinlenicek bişi :|