Çamaşır Makinesi Yedek Parça

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

çamaşır makinesinin kapaganın menteşi için teknik servis 150 lira falan bir fiyat istedi.  ne menteşeymiş arkadaş altından mı bu anlamadım. bunu daha uygun fiyata bulabilcegim biyer yok mudur ? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Kesinlikle bulursun bizim memlekette (Gaziantep) sırf bu malzemeleri satan yerler var,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yahu ne 150 tl yaa boşver verme git herhangi bi hurdacıya olsun bitsin,değil kapak menteşesi motorunu bile bulursun çok çok çok çok çok çok daha uygun fiyata :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

5 liraya almıştım ben eskişehirdeysen kampüsnetin hizasında 100metre esparka doğru aşağı indiğinde görürsün parcacıyı

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

KaRaKuLe bunu yazdı:
    -----------------------------

5 liraya almıştım ben eskişehirdeysen kampüsnetin hizasında 100metre esparka doğru aşağı indiğinde görürsün parcacıyı

istanbuldayım ama eskişehirde olup kargoyla falan gönderebilcek biri varsa süper olur ama sanırım marka model önemli varsa yapabilcek biri konuşalım

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

150 lira demiş ama şöyle bir sıkıntı olabilir.

menteşenin karşılığı olan bir parça var elektronik mıknatıslı birşey makina çalışınca açılmasını engelleyen bir parça

ikisine 150 lira demiş olmasın ?

eğer öyleyse normaldir ?

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

zalimadam bunu yazdı:

150 lira demiş ama şöyle bir sıkıntı olabilir.

menteşenin karşılığı olan bir parça var elektronik mıknatıslı birşey makina çalışınca açılmasını engelleyen bir parça

ikisine 150 lira demiş olmasın ?

eğer öyleyse normaldir ?

yok  baktım sağ taraftaki kilit sistemine elektronik bir dalga değil  menteşede bildigimiz demir kapakla makine arasına perçinlenicek bişi :|

Toplam Hit: 3333 Toplam Mesaj: 7