folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Camera Daki Mikrofonun Çalışması İçin Napabilirim Yardım Pls!!

Camera Daki Mikrofonun Çalışması İçin Napabilirim Yardım Pls!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek
    hocalarım ben biriyle görüşcemde cameranın cd sini pc ye yüklüorum camera çalışıo görüntü de gidio ama ses gitmio napabiliriz yardımlarınızı bekliyorum.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek
    Ses açık mı bi bak hocam.. :|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek
    hocam ses açıkmı derken yane msn de görüştümde ses açık mik. işaretide var ama sesim bi türlü karşıya gitmio msn araçların ordan ses ve görüntü ayarları var oordan yapıom olmuo

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek
    Hoca, kameradan iki tane kablo çıkıyordur büyük bir ihtimal. Birisi usb diğeri mikrofon yeri için. Onları uygun yere tak sonra ses denetiminden mikrofonu aktif yap.

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek
    evet hocam 2 kablo çıkıo her ikisinide uygun yere taktım hatta ses denetimindende aktif yaptık her şey msn de bitio

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

msnde

araclar / ses ve goruntu kurulumu / dan ayarlari tanit.

mikrofonu dogru yere takip ses denetiminden mikrofonu actiysan sorun cozulur..

kolay gelsin

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
Toplam Hit: 754 Toplam Mesaj: 6