Camfrog?
-
arkadaslar camfrog da yurtdısı kanallarda sohbet etmek için pro surumu lazım turk kanalları abaza kaynıyo:D camfrogun(son surumu yanılmıyorsam 4.1 in) serialini yada crackını sunabilecek biri var mı tesekkurler!
-
bazı kanalları abazalarımız yüzünden Türklere açmıyorlar, ben socks proxyle denedim ama yediremedim camfroga ..
-
valla lazım serial ve crack arkadaslar yok mu olan
-
bildiğim kadarıyla camfrogda serial kullanımı tek kişilik.iki kişi aynı anda giremiyor..ayrrıca proxy de yemiyor.
-
mesut589 bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaslar camfrog da yurtdısı kanallarda sohbet etmek için pro surumu lazım turk kanalları abaza kaynıyo:D camfrogun(son surumu yanılmıyorsam 4.1 in) serialini yada crackını sunabilecek biri var mı tesekkurler!
-----------------------------sankı yurtdısında cok duzgun adamlar karılar var ne arıyorsunkı camfrogda samimi bir arkadaşlıkmı ?
-
olamaz mı yani samimi arkadaşlık.eğer takılmaya çalıştığınız yer+18 civarlarıysa elbette belden aşağı bişey bulamazsın...ama gerçekten samimi arkadaşlık istiyorsan sana tavsiye kanallarım olabilir.peşin hükümlü olmayın..
-
beyinsiz bunu yazdı:
-----------------------------mesut589 bunu yazdı:
-----------------------------sankı yurtdısında cok duzgun adamlar karılar var ne arıyorsunkı camfrogda samimi bir arkadaşlıkmı ?
ben serial ya da crack var mı diye sordum ne aradıgımı sorulması için bu konuyu acmadım varsa verirsin cevabını yoksa susarsın ve boylece her boka sinek olmazsın
-
yok mu elinde olan