Camfrog?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mesut589
    mesut589's avatar
    Erkek
    arkadaslar camfrog da yurtdısı kanallarda sohbet etmek için pro surumu lazım turk kanalları abaza kaynıyo:D camfrogun(son surumu yanılmıyorsam 4.1 in) serialini yada crackını sunabilecek biri var mı tesekkurler!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    __d_mode__
    __d_mode__'s avatar
    Erkek
    bazı kanalları abazalarımız yüzünden Türklere açmıyorlar, ben socks proxyle denedim ama yediremedim camfroga ..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mesut589
    mesut589's avatar
    Erkek
    valla lazım serial ve crack arkadaslar yok mu olan
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turu
    turu's avatar
    Erkek

bildiğim kadarıyla camfrogda serial kullanımı tek kişilik.iki kişi aynı anda giremiyor..ayrrıca proxy de yemiyor.

yaş 46 ama...daha iş var :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyinsiz
    beyinsiz's avatar
    Erkek

mesut589 bunu yazdı:
    -----------------------------
    arkadaslar camfrog da yurtdısı kanallarda sohbet etmek için pro surumu lazım turk kanalları abaza kaynıyo:D camfrogun(son surumu yanılmıyorsam 4.1 in) serialini yada crackını sunabilecek biri var mı tesekkurler!

sankı yurtdısında cok duzgun adamlar karılar var ne arıyorsunkı camfrogda samimi bir arkadaşlıkmı ?

sen hep daha önce öpülmüş bir kadının dudaklarında sana dair cümleler bekledin
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turu
    turu's avatar
    Erkek

olamaz mı yani samimi arkadaşlık.eğer takılmaya çalıştığınız yer+18 civarlarıysa elbette belden aşağı bişey bulamazsın...ama gerçekten samimi arkadaşlık istiyorsan sana tavsiye kanallarım olabilir.peşin hükümlü olmayın..

yaş 46 ama...daha iş var :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mesut589
    mesut589's avatar
    Erkek
    beyinsiz bunu yazdı:

mesut589 bunu yazdı:

sankı yurtdısında cok duzgun adamlar karılar var ne arıyorsunkı camfrogda samimi bir arkadaşlıkmı ?

ben serial ya da crack var mı diye sordum ne aradıgımı sorulması için bu konuyu acmadım varsa verirsin cevabını yoksa susarsın ve boylece her boka sinek olmazsın 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mesut589
    mesut589's avatar
    Erkek
    yok mu elinde olan
Toplam Hit: 1189 Toplam Mesaj: 8