Camfrog Pro Code Aktivasyonu Ve License Sorununu Nasıl Aşabilirim
-
Hocalar normal olarak çalışıyor ama extra özellikleri çalıştırmak için Camfrog pro code istiyor. Baktım bi kaç yere code lar hep patlamış. Eskiden çok takılırdık dün bi niyetlendim girmek için böyle bişe çıkartmışlar. Varmı elinde code olan yada bi yöntemini bilen ?
-
camfrog sıtesıne gır aktıvaston tıkla tum calısan programları kapat her satıra 0000 4 adet sıfır yaz
-
bulamadım hacım activasyon linki ?
-
mfatihbodur bunu yazdı
bulamadım hacım activasyon linki ?
arkadaşın attığı 2 postdan birinin geyik olması sebebiyle ban yiyecekte onu diyo
kodu 0000 yazsam tbtye girebilirmiyim diye
-
Camfrog bu konuda çok tedbirli çalışıyor. piyasada paylaşılan pro code bulamazsın. ücretini verip tek başına kullanırsın. dört tane sıfır olayının çalışacagını sanmam. deneyen oldu mu?
-
whoobay bunu yazdı
Camfrog bu konuda çok tedbirli çalışıyor. piyasada paylaşılan pro code bulamazsın. ücretini verip tek başına kullanırsın. dört tane sıfır olayının çalışacagını sanmam. deneyen oldu mu?
4 sene önce tabi ergenlik başımıza vurmuştu bu veya benzer bir yöntem ile pre yaptıydık
PanxeR tarafından 20/Ağu/13 16:56 tarihinde düzenlenmiştir
gizli kanallarda türkiye de ne +18 olaylar dönüyor o zaman gördüm. -
http://www.tahribat.com/Forum-Regeditden-Camfrog-Sifre-Cozme-118390/
Burdaki kefil olduğum eleman olayı çözmüştü.
Pc deki sifreyi bulayım derken, kendini aşıp camfrog pro key satmaya başladı :)
-
Zaten merak ettiğim kısım da o, eskiden çok acayip şeyler dönüyordu bakalım halen aynı işlere devam ediyorlar mı :) tutup da para da vermem böyle bir programa okul yeni bitti işsiz güçsüz adamım :D