Camiye Domuz Kafası Astılar
-
bu serefsizlerin atalarini iyi sikememisiz demeki06 Kasım 2005 14:45
Avustralya'nın Sidney kenti Auburn semtinde bulunan Türklere ait Auburn Gelibolu Camii'nin bahçe parmaklıklarının dış cephesine ikindi namazı esnasında kimliği belirsiz kişi veya kişilerce bir domuz kafası asıldı.
Olay yerine gelen iki ayrı polis ekibi sıcak hava nedeniyle etrafına sineklerin toplandığı domuz kafasını bahçe parmaklığından çıkartarak kağıt havluya sarmaya çalıştı. Olay ile ilgili olarak açıklamada bulunan Türklerden Mehmet Özalp, yapılan hareketin İslam'a ve Müslümanlara hakaret olduğunu belirterek, "hakaretten dolayı biz Müslümanlar son derece üzgünüz" şeklinde konuştu. Geçtiğimiz aylarda da caminin avlusuna bir domuz budu atılmış ve avlu kirletilmişti. -
Kardeş o şerefsizlerin atalarına o dediğin işi yaptıkta bunlar akıllanmaz. Hak-Batıl mücadelesi dünya varoldukça devamedecektir. Bu tür şeyler olacaktır mutlaka. Önemli olan insanın tarafını belli edip ona göre cihadını etmesidir. Saygılarımla...
-
domuzuda Allah yarattı. :D
Bakın mevzu provokasyondan ileri gitmiyor. ezık ınsanların ezık davranıslarından baka bısey degıl.. -
TugrulBaba bunu yazdı:
Bakın mevzu provokasyondan ileri gitmiyor. ezık ınsanların ezık davranıslarından baka bısey degıl..
Kardeş domuzuda ALLAH C.C yarattı amma pis yaratı değilmi temizide piside ALLAH yarattı domuz pislikten başka bişi değildir bu resmen şerefsizliktir. -
varsa macası gelsın trde assın bakalım namaz sırasında domuz yerıne sıkınden assınalr onu mınareden assa a.q encekelrı baska seymı bulamamıs asacak...
-
TugrulBaba bunu yazdı:
Bakın mevzu provokasyondan ileri gitmiyor. ezık ınsanların ezık davranıslarından baka bısey degıl..
NE KADAR OLGUN VE MÜKEMMEL Bİ YAKLAŞIMABİ ADAMLAR VARYA BİZİ ÇEKEMİYOLAR BEN İNGİLTEREYE BİDE KANADAYA GİTTİM VARYA ÖZELLİKLE İNGİLTEREDEKİLER YA YEMİN EDERİM ÇEKEMİYOLAR TÜRKLERİ ÇÜNKÜ ONLARIN ÜLKESİNDE 24 SAAT HAVA SOĞUK HEP YAĞMUR YAĞIŞ SIRF AVRUPADAN 10 MİLYON TURİST GELİYO ÜLKEMİZE BİZİM DOĞAL VE YERALTI KAYNAKLARIMIZA TAHRİHSEL YAPIMIZA HAYRANLAR ADAMLAR BİZİ ÇEKEMİYO BEYLER UYANIN ARTIK PROVAKOSYONA GELMEYİN..!!!!!!
-
yoq domuzuda allah yarattıda bize haram olmasının sebebi pis olmasından deil kaynatınca her pislik ölür her nese domuzun haram olmasının sebebi benim tahrminimce bildiğim kadar dünya üzerinde eşini kıskanmayan tek varlık domuzdur ki pire bile eşini kıskanır oysa domuzn gözü önünde karısını sik bişi yapmaz:D
-
PacoRabanne bunu yazdı:
TugrulBaba bunu yazdı:
NE KADAR OLGUN VE MÜKEMMEL Bİ YAKLAŞIMABİ ADAMLAR VARYA BİZİ ÇEKEMİYOLAR BEN İNGİLTEREYE BİDE KANADAYA GİTTİM VARYA ÖZELLİKLE İNGİLTEREDEKİLER YA YEMİN EDERİM ÇEKEMİYOLAR TÜRKLERİ ÇÜNKÜ ONLARIN ÜLKESİNDE 24 SAAT HAVA SOĞUK HEP YAĞMUR YAĞIŞ SIRF AVRUPADAN 10 MİLYON TURİST GELİYO ÜLKEMİZE BİZİM DOĞAL VE YERALTI KAYNAKLARIMIZA TAHRİHSEL YAPIMIZA HAYRANLAR ADAMLAR BİZİ ÇEKEMİYO BEYLER UYANIN ARTIK PROVAKOSYONA GELMEYİN..!!!!!!
+1Yaw pis demeyin, gayet lezzetli :D Kokoreci de çok severim... midye, kokoreç, işkembe! Hayatın tatları bunlar ya! Domuzu da dışlamayalım bence :D
-
rebeluser bunu yazdı:
PacoRabanne bunu yazdı:TugrulBaba bunu yazdı:
+1Yaw pis demeyin, gayet lezzetli :D Kokoreci de çok severim... midye, kokoreç, işkembe! Hayatın tatları bunlar ya! Domuzu da dışlamayalım bence :D
valla abicim seni bilmem ama yiyenide sevmem yedirenide satnida sattiranida ! Allah öyle yada böyle yasaklamis varmi ötesi ??? neden haram orasi bizi ilgilendirmez sorgulayamayizya ... valla sizi bilmem ama benim güzümün önünde olsun biras zikinden asmayi sülalesini kökten kazirim serefsizlerin!!!