Camiye Yardım[Geyik Ve Gerçek]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efrasyap
    efrasyap's avatar
    Erkek

birkaç gün önce muhasebe maaşları dağıtıyordu şantiyede.koridorda kuyruk vardı.Maaş almak için gelen işçiler selam verip verip geiyorlarken aklıma bi fikir geldi.

aralarında formene dedim  Ramazan ayı dolayısıyla caminin bazı ihtiyaçları varmış bunu biz alalım aramızda para toplayarak dedim.ve tamam dedi.

az sonra bir kısma masama para bırakmaya başladı ki ben dayanamadım koptum..)))

(bu olaydan iki ders cıkardım

1. anadolu insanın saf ve temiz duygularını istismar etmek çok kolaydır.

2.eger ki olumlu bir şeyler yapılacaksa herkes yardım ediyor yanı kaba tabiriyle insanlık olmamiş.)

[haa paraları geri verdim]

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    brainiac
    brainiac's avatar
    Erkek
    vermeseydin keşke bidaha gerçekten istersen bu sefer vermezler insan ikidefa aynı b.kun üzerine basmazmış :D yakındaki camilere verirdin hem sevap kazanır öbür tara için hemde adamlar caminin ihtiyaçlarını karşılarlardı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek
    bu onların iyiniyetindendir. sen o parayı geri vermeyip kendin yeseydin sonuçta gene onların sevabı yazılırdı, çünkü onlar camiye yardım niyetine vermişler. herşey niyete göredir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    brainiac
    brainiac's avatar
    Erkek

hotboy bunu yazdı:
    -----------------------------
    bu onların iyiniyetindendir. sen o parayı geri vermeyip kendin yeseydin sonuçta gene onların sevabı yazılırdı, çünkü onlar camiye yardım niyetine vermişler. herşey niyete göredir.
    -----------------------------

ben yesin demedimki adamların gercek ihtiyacları vardır verseydin yakındaki camiye diyecektim illaki yolunun üstünde bicami vardır

Toplam Hit: 1216 Toplam Mesaj: 4