folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Can Dayanmıyor Artık..Bu Acı Ne Zamana Biticek..( Şehit Erimiz)

Can Dayanmıyor Artık..Bu Acı Ne Zamana Biticek..( Şehit Erimiz)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    Kız kardeşleri omuzladı

Piyade komando uzman çavuş Mustafa Çiğiloğlu'un cenazesi Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde düzenlenen törenle toprağa verildi. Törene Çiğiloğlu'nun eşi Mediha, çocukları Sinem ve İrem, diğer yakınları, komutanlar ve vatandaşlar katıldı. Uzman çavuş Çiğiloğlu'nun cenazesi ilçeye bağlı Çiğdemli köyünde toprağa verilirken, şehit erin kız kardeşleri de tabutu omuzladı.

bu fotoğrafa bak :

http://www.sabah.com.tr/2006/05/15/im//72CF43A42EB9A342B2A14D2Fb.jpg

yetmedimi Verdiğimiz Onca ŞEhidimiz..nereye kadar gidecek bu böyle..Daha ne kadar Analar ağlayacak..Allah yardımcımız olsun arkadaslar..Bizde Askere gideceğiz..

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    Yavrusu yerine gül yapraklarını okşadı

Anneler Günü'nde Edirnekapı Şehitliği'ne gelen şehit anneleri, kendilerinden sökülüp alınan evlatlarının mezarlarını ziyaret etti. Yanlarında getirdikleri gül ve çiçekleri çocuklarına bırakan anneler dualar okuyarak gözyaşları içinde teselli aradı. Oğlunu 5 ay önce Şırnak dağlarında şehit veren Hatice Parpaloğlu ise yiğidinin yanağı yerine mezarında büyüyen gülün yapraklarını okşayarak hasretini bastırdı. Çatışmada arkadaşının telefonundan arayıp "Yaralıyım. Şehit olacağım. Hakkını helal ediyor musun annem" diyen oğlunun sesi hâlâ kulaklarında
    çınlayan şehit annesi gözyaşları içinde "Benim güzel oğlum görevini yaptı. Şimdi ben de onun mezarına gelerek görevimi yapıyorum" dedi.

fotoğraf:

http://www.sabah.com.tr/2006/05/15/im//6459E20CF7F16448A41A739Cb.jpg

TAYYİB HANİ BAŞA GELİRKEN VERDİĞİN SÖZLER VARYA HİÇ BİRİNİ GÖRMEDİM..Allah belanı verir en kısa zamanda inşallah..)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    'Yüzüğümü çıkarmadım'

Şırnak'taki 4 şehitten piyade komando er Coruk'un Nevşehir'deki cenazesine parmağında yüzükle gelen nişanlısı, "Teröristler sevinmesin, ağlamayacağım" dedi.

Şırnak'ın Güçlükonak ilçesi Küpeli Dağı'nda teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen 4 askerden 3'ünün cenazesi dün memleketlerinde toprağa verildi. Kubiktepe mevkiinde, güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada piyade uzman çavuş Mustafa Çiğiloğlu, piyade onbaşı Muhammet Binici ve piyade onbaşı Ömer Yaman ile birlikte şehit düşen jandarma komando er Mustafa Coruk'un Nevşehir'de yapılan cenaze törenine, elinde nişan yüzüğüyle katılan 6 aylık nişanlısı Fadime Cemaloğlu'nun metaneti damgasını vurdu. Annesi Rukiye Coruk'u 2 yıl önce
    kaybettiği belirtilen şehidin Nevşehir'in Derinkuyu ilçesine bağlı Yazıhöyük beldesinde düzenlenen cenaze töreninde teröre lanet okuyan genç kız şehit erin tabutunu öptü. Teröristleri sevindirmemek için kesinlikle ağlamayacağını söyleyen Cemaloğlu "İşte bakın nişan yüzüğümü de çıkartmadım, çıkartmayacağım" dedi. Şehit erin kardeşi Şaban Coruk da intikam yemini etti.

fotoğraf:

http://www.sabah.com.tr/2006/05/15/im//235C4CCC9B72364EB0C621F2b.jpg

..mutlu bir yuva kurmak için gün sayıyordu hayalleri vardı bizim gibi..Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsur inşallah..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    er3bus
    er3bus's avatar
    Erkek
    Okunmuyor arkadaşım görüyosun böyle başlıklar.
    emeğin için saol
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    offfffff of

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delichoban
    delichoban's avatar
    Erkek
    ne mutlu onlaraki şehit mertebesine ulaştılar allah mekanlarını cennet eylesin bu vatan için ölen herkese minnettar olmalıyız inşallah bu şehit vakalrı biter ükle felaket karıştı ya darbe ya savaş kapıda inş ben yanlış düşünüyorumdur
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ahmet_k
    ahmet_k's avatar
    Erkek
    Peygamberlikten Sonra En Büyük Rütbe Şehitliktir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    oooooooofff ki ne offfff
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Gelir gunler gelir.Birgun olur elbet hesap sorulur !

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    bende sehitlerimiz icin savasacagim kanlari yerde kalmicak

bu avrupanin ta a q toybe toybe bu belcikada bu itlerin dernekleri dolu bombalicaksin uzuntu ve kizkinlik hirs icimi sardi yaa :'( birgun herseyi bedelini oducekler

Allah onlardan cennetini esirgemesin

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fuckara
    Fuckara's avatar
    Erkek
    gün gelecek onlarda pişman olacak

Tedariksiz hacete çıkan domala domala daş Ararmış...
Toplam Hit: 1561 Toplam Mesaj: 11