Can Dündar - Derin Devlet Susurluk Belgeseli (Capslı, Mp4, 130 MB)
-

Şu günlerde yaşanan Ergenekon Davası bir uzantısı yada temeltaşı olarak varsayılan Susurluk olayı ve Türkiye de ne dolaplar çevrildiğin Can Dündarın sunumuyla hazırlanmış bir belgesel.
Download;
Derin_Devlet___Susurluk_Belgeseli.mp4
-
Konu günceldir..
-
Bi izleyelim bakalım
-
sizce can dündar git gide tarafa kaçmıyor mu ?
Ben onu Atatürk belgeselleriyle tanıdım.Böyle yoğun bir gündemde bu tür ataklar yapması sizce doğru mu ? -
valla ben belgesellerinde bir taraflılık göremiyorum.. adam gazeteci işini yapıyor gibi görünüyor.
-
C_e_Z_a bunu yazdı:
-----------------------------
sizce can dündar git gide tarafa kaçmıyor mu ?
Ben onu Atatürk belgeselleriyle tanıdım.Böyle yoğun bir gündemde bu tür ataklar yapması sizce doğru mu ?
-----------------------------bu zaten eski bi belgesel. farkettiyseniz alp aslan türkeş ve bülent ecevit lede röpertaj var... şuanki gündem değil. 2000 öncesi gündem
-
izledim ve herkesin izlemesini istiyorum bugünle o günün nasıl olduğunu nasıl taşların yerine oturduğunu örün diye şimdi video yu yahoo ya yüklüyorum yarın
indirmeden izleyin diye linkleyeceğim.
ilk o dönemde ergenekon lafı geçiyor bir gazetecinin ağızından diyorki bunun içinde ordu polis profesorler yazarlar normal halk var bunu 10 yıl önce söyyorlar izleyin.
birde izlemeyen yorum yapmasın.
-
alper, az rastlanan ciddi mesajlarından biri okumuş bulunuyorum :)) indirmeden izle linki eklerken banada bi tşk. notu eklersin aşağıya :)
-
"Yıllardır Ergenekon‘u izliyoruz, hakkında programlar yapıyor, kitaplar yazıyor, belgeler yayımlıyoruz. Bu karanlık çetenin açığa çıkmasını, sorumluların yakalanıp yargılanmasını istiyoruz. Ama bugün yapılmaya çalışılanın, derin devleti temizlemek değil, bu bahaneyle muhalifleri tasfiye etmek ve -Baykal’ın dün isabetle teşhis ettiği gibi- “kendi derin devletini yaratmak” olduğunu da görüyoruz. Kavga, sanıldığı gibi demokrasi güçleri ile otokrasi güçleri arasında filan değil: Kavga, birbirinden beter iki çetenin devlete hâkim olma kavgası... Birbirlerini batırmaya çalışanların, itişirken tüm gemiyi batırabilecekleri “derin” bir dalaş bu..." Can DÜNDAR