folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Can Dündar - Derin Devlet Susurluk Belgeseli (Capslı, Mp4, 130 MB)

Can Dündar - Derin Devlet Susurluk Belgeseli (Capslı, Mp4, 130 MB)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek

http://img519.imageshack.us/img519/148/derindevletiy9.jpg

Şu günlerde yaşanan Ergenekon Davası bir uzantısı yada temeltaşı olarak varsayılan Susurluk olayı ve Türkiye de ne dolaplar çevrildiğin Can Dündarın sunumuyla hazırlanmış bir belgesel. 

Download;

Derin_Devlet___Susurluk_Belgeseli.mp4

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    Konu günceldir..

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Bi izleyelim bakalım

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    sizce can dündar git gide tarafa kaçmıyor mu ?

Ben onu Atatürk belgeselleriyle tanıdım.Böyle yoğun bir gündemde bu tür ataklar yapması sizce doğru mu ?

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    valla ben belgesellerinde bir taraflılık göremiyorum.. adam gazeteci işini yapıyor gibi görünüyor.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spacheata
    Spacheata's avatar
    Erkek

C_e_Z_a bunu yazdı:
    -----------------------------
    sizce can dündar git gide tarafa kaçmıyor mu ?

Ben onu Atatürk belgeselleriyle tanıdım.Böyle yoğun bir gündemde bu tür ataklar yapması sizce doğru mu ?

-----------------------------

bu zaten eski bi belgesel. farkettiyseniz alp aslan türkeş ve bülent ecevit lede röpertaj var... şuanki gündem değil. 2000 öncesi gündem

Ayrıca çok şekersin :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

izledim ve herkesin izlemesini istiyorum bugünle o günün nasıl olduğunu nasıl taşların yerine oturduğunu örün diye şimdi video yu yahoo ya yüklüyorum yarın

indirmeden izleyin diye linkleyeceğim.

ilk o dönemde ergenekon lafı geçiyor bir gazetecinin ağızından diyorki bunun içinde ordu polis profesorler yazarlar normal halk var bunu 10 yıl önce söyyorlar izleyin.

birde izlemeyen yorum yapmasın.

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    alper, az rastlanan ciddi mesajlarından biri okumuş bulunuyorum :)) indirmeden izle linki eklerken banada bi tşk. notu eklersin aşağıya :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicuta-douglasii
    Cicuta-douglasii's avatar
    Erkek
    "Yıllardır Ergenekon‘u izliyoruz, hakkında programlar yapıyor, kitaplar yazıyor, belgeler yayımlıyoruz. Bu karanlık çetenin açığa çıkmasını, sorumluların yakalanıp yargılanmasını istiyoruz. Ama bugün yapılmaya çalışılanın, derin devleti temizlemek değil, bu bahaneyle muhalifleri tasfiye etmek ve -Baykal’ın dün isabetle teşhis ettiği gibi- “kendi derin devletini yaratmak” olduğunu da görüyoruz. Kavga, sanıldığı gibi demokrasi güçleri ile otokrasi güçleri arasında filan değil: Kavga, birbirinden beter iki çetenin devlete hâkim olma kavgası... Birbirlerini batırmaya çalışanların, itişirken tüm gemiyi batırabilecekleri “derin” bir dalaş bu..." Can DÜNDAR
Toplam Hit: 3778 Toplam Mesaj: 9