folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Can Dündar Kitapları Hakkında Yorum (Yardım)

Can Dündar Kitapları Hakkında Yorum (Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

elimde bi kaç tane can dündar kitabı geçti. bunları okuyan varsa yorum yapabilirmi acaba? gerçi hepsini okumayı düşünüyorum ama...

can dündar - calala kaz dağlı - ergenekon (devlet içinde devlet)
    can dündar - savaşta ne yaptın baba?
    can dündar - yarım haziran
    can dündar - yükselen bir deniz..

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

bunu okumuştum,

ırak savaşı öncesi ve savaşın ilk zamanlarınca Can Dündar'ın kendi köşesinde yazdığı yazıların kitaplaştırılmış halidir.

güzeldir,okumanı tavsiye ederim :)

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    cuneyd bunu yazdı:
    -----------------------------

bunu okumuştum,

ırak savaşı öncesi ve savaşın ilk zamanlarınca Can Dündar'ın kendi köşesinde yazdığı yazıların kitaplaştırılmış halidir.

hımm.. sağol bilader.. bu arada avatarlarda aynıymışş..  elime geçti bi bakym dedim.. hani okuduktan sonra pişman olmym diye sağol..  gerçi okumanın pişmanlığı olmaz ama öyle.. :)

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    savasta ne yaptin baba kitabindan sonra okumadim , avrupa agziyla konusmaya basladi , tv koselerinde koltuk sahibi oldu ntv de falan cikmaya baslayinca can dundar can dundar olmaktan uzaklasti...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:
    savasta ne yaptin baba kitabindan sonra okumadim , avrupa agziyla konusmaya basladi , tv koselerinde koltuk sahibi oldu ntv de falan cikmaya baslayinca can dundar can dundar olmaktan uzaklasti...

yok yaw yinede mantıklı akla dayanan şeyler yazıo  

NEDEN? (soru olarak)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

FeRoCi bunu yazdı:
    cuneyd bunu yazdı:

bunu okumuştum,

hımm.. sağol bilader.. bu arada avatarlarda aynıymışş..  elime geçti bi bakym dedim.. hani okuduktan sonra pişman olmym diye sağol..  gerçi okumanın pişmanlığı olmaz ama öyle.. :)

rica ederim hoca :) ewt aynı,sen degistir en iyisi :B

güzel yazılar yazmış bence,Ayrıca belgeselleride güzeldir :) dedigin gibi okumanın pişmanlıgı olmaz bencede :)

hangi kitap olursa olsun okumak güzeldir hacım.Birseyler öğreniyor insan :)

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
Toplam Hit: 901 Toplam Mesaj: 6