Can Dündar Kitapları Hakkında Yorum (Yardım)
-
elimde bi kaç tane can dündar kitabı geçti. bunları okuyan varsa yorum yapabilirmi acaba? gerçi hepsini okumayı düşünüyorum ama...
can dündar - calala kaz dağlı - ergenekon (devlet içinde devlet)
can dündar - savaşta ne yaptın baba?
can dündar - yarım haziran
can dündar - yükselen bir deniz.. -
can dündar - savaşta ne yaptın baba?
bunu okumuştum,
ırak savaşı öncesi ve savaşın ilk zamanlarınca Can Dündar'ın kendi köşesinde yazdığı yazıların kitaplaştırılmış halidir.
güzeldir,okumanı tavsiye ederim :)
-
cuneyd bunu yazdı:
-----------------------------can dündar - savaşta ne yaptın baba?
bunu okumuştum,
ırak savaşı öncesi ve savaşın ilk zamanlarınca Can Dündar'ın kendi köşesinde yazdığı yazıların kitaplaştırılmış halidir.
-----------------------------
hımm.. sağol bilader.. bu arada avatarlarda aynıymışş.. elime geçti bi bakym dedim.. hani okuduktan sonra pişman olmym diye sağol.. gerçi okumanın pişmanlığı olmaz ama öyle.. :) -
savasta ne yaptin baba kitabindan sonra okumadim , avrupa agziyla konusmaya basladi , tv koselerinde koltuk sahibi oldu ntv de falan cikmaya baslayinca can dundar can dundar olmaktan uzaklasti...
-
ComputerWolf bunu yazdı:
savasta ne yaptin baba kitabindan sonra okumadim , avrupa agziyla konusmaya basladi , tv koselerinde koltuk sahibi oldu ntv de falan cikmaya baslayinca can dundar can dundar olmaktan uzaklasti...
-----------------------------yok yaw yinede mantıklı akla dayanan şeyler yazıo
-
FeRoCi bunu yazdı:
cuneyd bunu yazdı:
-----------------------------can dündar - savaşta ne yaptın baba?
bunu okumuştum,
hımm.. sağol bilader.. bu arada avatarlarda aynıymışş.. elime geçti bi bakym dedim.. hani okuduktan sonra pişman olmym diye sağol.. gerçi okumanın pişmanlığı olmaz ama öyle.. :)
-----------------------------rica ederim hoca :) ewt aynı,sen degistir en iyisi :B
güzel yazılar yazmış bence,Ayrıca belgeselleride güzeldir :) dedigin gibi okumanın pişmanlıgı olmaz bencede :)
hangi kitap olursa olsun okumak güzeldir hacım.Birseyler öğreniyor insan :)