Can Sıkıntısından Patlıcam Bi İş Öneriniz Varmı
-
S.a arkadaşlar bursada oturuyorum evde otur otur can sıkıntısından patlıcam meslek elektrik ama şu an elektrik işleri durgun bilem krizden bilem kış ayları olduğu için bende ne iş yapabilirim die sizinde tavsiyelerinizi alayım dedim.tanıdığınız bildiğiniz bi yer varmı yada önerileriniz..
herkese teşekürler :) :) :)
-
abi yapacak cok sey var.. git bilgisayar sistemleri ogrenmeye calis sonucda suan nette olmayan hicbirsey hicbisey yok indir egitim setleri falan onlara bak bisiler yapmaya calis.. yoksa otur kalk yat ye .. ) sıkılır insan:)
-
amuda kalkarak elini pirize sok...:D hiç denemedim nasıl bişey test etmiş oluruzz..:D:D
kitap oku hacıı ne güzel iş
-
indir izle
indir izle
indir izle
-
C# biliosan basit bi programa ihtiyacım var onu yazz :D
-
xhamster.com + ASIL=DUŞ
xhamster.com + ASIL=DUŞ
xhamster.com + ASIL=DUŞ
xhamster.com + ASIL=DUŞ
bknz: asılırken 7 kilometre koşmuş enerjisi harcıyormuşsunuz..bilimsel açıklama : |
-
konunun yerine göre cep telefonu sat :W
-
TaNeR bunu yazdı:
---------------------------
bknz: asılırken 7 kilometre koşmuş enerjisi harcıyormuşsunuz..bilimsel açıklama : |
-----------------------------ciddimisin ?
-
AKSU92 bunu yazdı:
-----------------------------
TaNeR bunu yazdı:
---------------------------
-----------------------------ciddimisin ?
-----------------------------
benim arkdaş top peşinde koşuyo hocası tembih ediyomuş gençler öle yaptıktan bi ay sonra ancak vücut kendini toparlayabiliyo bizimki de bize anlattı öyleyse dedi diğeri benim yaşamam mucize :D
-
kriz zamanlarında yapılcak en iyi iş, network marketing :)
-
oku