folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Çanak Anten Ayarlamanın En Kolay Yolu Cepten Ve Leptoptan Çanak Anten Ayarlama

Çanak Anten Ayarlamanın En Kolay Yolu Cepten Ve Leptoptan Çanak Anten Ayarlama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

Çanak Anten Ayarlamanın En Kolay Yolu

Engima Signal Meter ile Dizüstü Bilgisayarınızda Kolay Bir Şekilde Çanak ANtenlerinizi Ayarlayabilirisiniz..

Bu Kolay Anten Ayarlama İşlemi İçin Leptopunuz ve aşağıdaki listede bulunan cihazlardan birine sahip olmanız gerekmektedir.

- DM500
    - DM500HD
    - DM600
    - DM7000
    - DM7020
    - DM7025
    - DM800
    - DM800SE
    - DM8000
    - VU+ Uno
    - VU+ Duo
    - AzBox Premium
    - AzBox HD Elite
    - AzBox Ultra HD
    - Kathrein UFS 910
    - IPBox 9000
    - Amiko Alien
    - Topfield TF 7700HD PVR
    - Gigablue solo
    - ClarkeTech ET9000

Ekteki Dosyayı İndirin Rardan Çıkartın ve Çalıştırın Cihazınızın İp Adresini kullanıcı adını ve şifresini girin Engima1 cihazlar için Engima1 işaretleyin ve save profile Tıklayın üst sağda bulunan connect tıklayın resimlerde gördüğünüz gibi istediğiniz kanal üzerine gelip anten ayarını yapabilirsiniz..

Cepten Çanak Anten Ayarlama - Signal Meter
    Android İşletim Sistemli bir Telefonunuz Varsa Bu Uygula ile Çanak Anten Ayarlamak Oldukça Kolay Oluyor..

Engima1 ve 2 cihazlarla uyumlu
    Android 2.1 ve üzeri sistemlerde çalışır
    Telefon Hafızasında En Az 1 Mb boş yer

Uygulama Tarafımca Denenmiştir ve Çok Güzel Çalışmaktadır Resimlerde de Görüyorsunuz Sorunsuz Çalışıyor..

Uygulamayı Android Market üzerinden veya barkodu okutarak indirebilirsiniz

Download from Android Market

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kralsam
    kralsam's avatar
    Erkek

Gerçekten güzel bir düşünce fakat cihaz bağımlılığı kötü. Daha pratik birşey bulmak lazım. :)

Üzülme...!!! İstediğin Bir Şey Olmuyorsa, ya Daha İyisi Olacağı İçin yada, Gerçekten de Olmaması Gerektiği için Olmuyordur. (Hz Mevlana)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

Dream 500 hariç diğer cihazları şimdiye dek ne kullandım ne de kullananı gördüm o yüzden bi cacıka yaramaz

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    guzel paylasim teli ilk aldigimda okumustum bi yerde sonra unutup gitmisim deneyim bi ara

matematik24.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyif Pezosu
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo

kabadayi09 bunu yazdı:
    -----------------------------

Dream 500 hariç diğer cihazları şimdiye dek ne kullandım ne de kullananı gördüm o yüzden bi cacıka yaramaz

-----------------------------

adam ztn DM500 demis

Bana balık tutmayı öğretmeyin; ben balıkçı değilim. Felsefe yapmayın. Ben şefim, aşçıyım. Bana parasıyla balık verin; sushi yapıp satayım, hepimiz karnımızı doyuralım. Yoksa hepimiz balıkçı olursak, bu gölde balık kalmaz. Sürdürülebilir olmalıyız. Çünkü bugün aç bıraktığınız insan, yarın karşınıza harami olarak çıkabilir; kendine de size de zarar verebilir.
Toplam Hit: 8307 Toplam Mesaj: 5