Çanak Anten Wifi Sinyali Yansıtır Mı?
-
-
benzerini tencere kapağıyla bile yapanlar vardı bildiğim kadarıyla... eski konuları da vardı sanırım...
-
-
kardeş sen yıllardır bu tarz konular açıyorsun. ilk konudan itibaren hergün 1 tl biriktirseydin 10 tane unifi alırdın neden bu kadar kasıyorsun :D
al bi unifi işini gör.
-
Bundan yıllar önce kullanmıştım. İyi odaklarsan gerçekten işe yarıyor.
-
TurkForces bunu yazdı
kardeş sen yıllardır bu tarz konular açıyorsun. ilk konudan itibaren hergün 1 tl biriktirseydin 10 tane unifi alırdın neden bu kadar kasıyorsun :D
al bi unifi işini gör.
:D
-
Çanak aldım dün. İşe yarıyor. Şimdi güzel bi adaptör lazım 1gbit ve WPA 2 Enterprise AES destekleyen.
Xiaomi router falan koydum herşeyi görüyor ama eduroam yok, sebep wpa2 aes yok :(
-
noname bunu yazdı
Çanak aldım dün. İşe yarıyor. Şimdi güzel bi adaptör lazım 1gbit ve WPA 2 Enterprise AES destekleyen.
Xiaomi router falan koydum herşeyi görüyor ama eduroam yok, sebep wpa2 aes yok :(
Hocam aklinda ki fakultenin internetini eve cekmek mi?
-
Reskam bunu yazdınoname bunu yazdı
Hocam aklinda ki fakultenin internetini eve cekmek mi?
Haydaaaaa güzel fikirde ne kadar hız aldığını kuş bakışı fakülte ile anten arası gibi bilgileri sistemi kurduktan sonra söyler misin ek olarak üniversitenin içinde üniversiteden telefonda kaç aldığını ve evden eduroam dan kaç aldığını yazarsan çok sevinebilirim