Çanakkale 18 Mart Üni -Biga İİBF Den Mürid Varmı??
-
bigadan mürid varsa tanışalım kaynaşalım...
-
konuyu dirriltiyimde belki bu sene kazanıp gelen olmuştur :):):)
-
2 gün önce Biga'daydım. Biga İİBF'de kız arkadaşım okuyor ama onun da tbt ile herhangi bir ilgisi yok.
Ben de hem açtığın konu yalnız kalmasın diye hem de canım sıkıldığı için cevap vermek istedim. Hem belki konu tbt anasayfasında daha uzun kalır ve Biga'da yaşayan bi tbtliyi bulursun. -
karizmatrixxx bunu yazdi :
konuyu dirriltiyimde belki bu sene kazanıp gelen olmuştur :):):)
:D Kop Kop Kop Kopardınn :D -
:D
-
bari bu sene bi mürit kazansın şu okulu mezun olup gidicem kimse gelmedi hala :)
-
cgmerwe bunu yazdı:
-----------------------------
:D
bu arada seni saymıyorum merve :):) -
ben bigadayım kuru boka su döktük ama neyse XD
-
malesef ben de bigadayım. kahrolsun biga! diğer müridlere tavsiye aman ha buralara gelmeyin. öss ye girecek müridlere başarılar ama dediğim gibi ç.kale bigaya sakın ha sakın gelmeyin 4 yıl boyunca edeceğiniz küfürü hayatınızıın geri kalan bütün bölümlerinde edemezsiniz. ben çektim siz çekmeyin.
-
raul bunu yazdı:
malesef ben de bigadayım. kahrolsun biga! diğer müridlere tavsiye aman ha buralara gelmeyin. öss ye girecek müridlere başarılar ama dediğim gibi ç.kale bigaya sakın ha sakın gelmeyin 4 yıl boyunca edeceğiniz küfürü hayatınızıın geri kalan bütün bölümlerinde edemezsiniz. ben çektim siz çekmeyin.
-----------------------------kafa dinlemek için güzel yer öle deme sadece derslerine yoğunlaşabilirsin :D
Toplam Hit: 1693 Toplam Mesaj: 10