Çanakkale Anadolu Yakası Kiralık Daire Arıyoruz
-
Çömezlerimden birisi için aylık kirası uygun, üniversiteye çok da uzak olmayan bir noktada kiralık daire arıyoruz. Ev arkadaşı istemiyor, sigarası içkisi esrarı karı kız olayı yok, cemaatçi değil dümdüz bir çocuk. Aile yanına yerleştirmek istedim fakat pek gönüllü değil. Kirası uygun bir ev görürseniz 2-3 gün süreli haberlerinizi bekliyorum.
-
1 hafta önce deseydin eğitim fak. sürünerek gitsen 30saniye uzakta eşyasız 500tl kiralı bir ev vardı. Ana caffe üzerinde, merkezi sistem kalotiferli bir binanın 1.katıydı. Bu aralar ev bulmak zor bulsan da Çanakkale fiyatlar uçuk.
Üniversite derken eğitim fakültesimi yoksa terzioğlu kampüsümü? Ayrıca kirada limit nedir?
-
Terzipglunun orda benim ev var orlardan buluruz
-
Mert_648 bunu yazdı
Terzipglunun orda benim ev var orlardan buluruz
Hocam doğalgaz olmalı ve ev sessiz olmalı, 3 yönlü bir eğitim alıyor bu çocuk ve 5 yıl sonra fransada veya ingilterede sürdürecek yaşamını yani bu veledin 18 saati eğitimle geçecek takribi... sessizlik, üniversiteye yakınlık, ortamın fazla it kopuk olmaması tercihimiz. Kira, masraflar ve yemesi içmesi 1000 i fazla geçmemeli o şekil düşün.
-
Tamam iste dedigim yer sessiz sakin merkeze uzak